Hol van ez a repülő rajt, amit Orbán emleget a magyar gazdasággal kapcsolatban? Mi ez egyáltalán, ti érzitek? Megmutatkozik számokban? Hol kell keresni?
Figyelt kérdés
Én nem csúfolódni akarok, de tényleg nem látom, hogy mitől lőtt ki Magyarország gazdasága. Én azt látom, hogy például eléggé megdrágult az autózás év elejétől a különböző árak emelkedése miatt. Csak ez az egy adat kihatással lesz az árakra, mivel a fuvarozók ezt nem nyelik le. Azt mondja ma Orbán a Kossuth rádióban, hogy aranykorszak kezdődik Trump beiktatásával Magyarországon. Ez nagyon meredek kijelentés.tegnap 08:54
2/13 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de a repülő rajt eddig nem jött össze.
tegnap 08:57
3/13 anonim válasza:
2: Még semmiféle januári gazdasági adat nem elérhető.
4/13 A kérdező kommentje:
Hát de a drágulás jelen van. Drágultak dolgok. Már most.
tegnap 09:01
5/13 anonim válasza:
3, pedig alig 4 hete, még tényleg januári repülőrajtról volt szó és fantasztikus évkezdetről, miért év végén kell keresnünk a jelent?
6/13 anonim válasza:
Nincs semmiféle repülő rajt és már belefáradtam abba hogy úgy tegyek mint hogyha lenne.
7/13 anonim válasza:
"Év végén nézd meg."
Mit? Hogy 450 Ft lesz egy euro?
8/13 A kérdező kommentje:
Orbán egy valamit jól tud csinálni, beszélni. Azt jól tud. Bár eléggé egyszerű, lebutított retorikát használ, kulcsszavakat lobogtat, amire ugranak sokan, azért csinálja így, hogy az egyszerű ember is megértse, de tud ő jól beszélni. Én csak azt nem értem, hogyan hihetnek még mindig neki ennyire? Elnézést, aki értelmes, az átlát azon a lebutított retorikán, amit alkalmaz. De ha nem lát át valaki, a saját bőrén nem érzi, hogy például drágult az élet? Agyam eldobom, amikor videóban mondja a fickó, hogy csak a Fidesz, semmi más, aztán következő mondatában meg azt mondja, hogy nehezen tudja fizetni a mindennapokat. Agyrém.
tegnap 09:17
9/13 anonim válasza:
Ez a repülőrajt csak az0rbán beteg agyában létezik, a mentális betegségei miatt ilyen álomvilágban él.
Ezzel a repülő rajt dumával csak a hiszékeny hülyéket tudja vakítani 15-éve ígérgeti a csodát de a csoda csak nemakar megtörténni.
De az világosan látszik hogy a pereputtya és ő maga is dúsgazdaggá vált ezalatt a 15év alatt a lopottpénzekből így aztán érthető hogy miért olyan optimista ő és a környezete.
10/13 A kérdező kommentje:
De ezt mások miért nem látják? Vagy miért nem akarják látni?
tegnap 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!