Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szantkirályi azért áll ki a...

Szantkirályi azért áll ki a mini Dubaj mellett, mert a férje is benne van ebben a milliárdos bizniszben?

Figyelt kérdés

jan. 31. 16:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

#10 Még mindig nem írtál le semmi konkrétumot. Milyen tervek, mik épültek volna oda, kik és milyen pénzből csinálták volna meg.

De persze erre a harmadik rákérdezésre se fogsz semmit leírni csak megint terelsz majd, mivel az egész csak kamu, semmiféle tervről nem tudsz. Csak hallottad hogy valaki hallotta valakitől, hogy vannak "tervek".

jan. 31. 20:49
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

"ahelyett a lepratelep helyett legyen ott egy modern városrész."

Igen. Legyen valami a lepratelep helyett.

De ne állítsuk már úgy be, hogy ez a két véglet létezik: vagy marad lepratelep vagy arab mutyi több száz méteres, tök fölösleges tornyokkal és mecsetekkel az állítólag keresztény Magyarországon.

Pár éve még az volt a szlogen, hogy Orbán vagy turbán. Most eljutottunk oda, hogy Orbán és turbán. Kicsit sem érzitek magyarként problémásnak, hogy áron alul eladunk egy fél városrészt egy arabnak, aki ott azt csinál, amit akar, azt épít, amit akar? Leszarva persze magasról a budapesti városképet.

Nem hittem volna, hogy ilyet leírok, de ennél az arab módi megalomán farokméregetésnél, hogy ki bír nagyobb tornyot építeni még az is jobb lenne, ha Mészáros mutyizna ott egy lakóparkot... Az legalább nem látszódna mindenhonnan.

Arról persze nem is álmodunk, hogy a "jobboldali, keresztény, konzervatív" párt mondjuk egy múzeumnegyedet épít a magyar kultúra jegyében, miután több múzeumot sikerült kipaterolni a helyéről, mert ostoba minisztereknek kellett a szép kilátás a Dunára...

jan. 31. 21:04
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
#12 Eddig egyedül az ellenzéki siratóemberek állítják, hogy ez a két véglet lenne. A kormányzati oldal pont azt mondja hogy semmiféle megállapodás nincs arról mi és hogyan épüljön majd oda és hogy erről MAJD a kerületekkel kell tárgyalni meg a főváros vezetésével, mert azt hogy valójában mi épülhet fel azt majd ezekkel együtt fogják eldönteni.
jan. 31. 21:12
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
#13 Nektek Megafonos trolloknak mennyi a fizutok?
jan. 31. 21:56
 15/19 T. Feri ***** válasza:
#11 Enyhén szólva siralmas, amit itt előadsz. Konkrétan megmondtam, hogy én honnan tudok valamit, és hol nézhetsz utána, és te továbbra is tőlem akarsz mindent megtudni, és kétségbe vonod a forrás létezését. A fenekedet ne töröljem ki szarás után? Annyira nem vagy képben a városfejlesztések terén, hogy még kérdezni is képtelen vagy. Talán meg fogsz lepődni, de kb tízszer, vagy százszor több rendezési terv születik, mint ami megvalósul. A kidolgozatlan ötletekről még csak nem is beszélve. Nekem nincs semmi kétségem az iránt, hogy már Tarlós alatt készült terv a rozsdaövezetekre. Ahogyan például a 4 metró is eredetileg Újpalotáig volt tervezve, majd redukálták előbb a Bosnyákig, végül csak a Keletiig építették meg. Arra is vannak tervek, hogy a vasút föld, és a Duna alatt elmegy a Nyugatitól a Déliig. A Nagy Lajos meghosszabbítása a Szegedi útig eredetileg is tervezve volt, de pénzhiány miatt csak az M3-asig sikerült. Vagy villamos az ELTE előtt szintén tervben van, de a Mol torony beelőzött.
febr. 1. 09:27
 16/19 anonim ***** válasza:

#15 Most negyedszerre reagálsz arra amit leírtam de egyetlen alkalommal sem írtál le semmit arról, hogy MILYEN TERVEK, KIKNEK a tervei és HOL valósultak volna meg.

Nem érdekel hogy van róla videó. Arról is van videó, hogy boszorkányok repkednek Los Angeles fölött meg hogy a tenger mélyén sellők élnek. És? Attól ez igaz lesz?

Állítottál valamit ami nem igaz, mert fogalmad sincs róla. Miért nem mondtál egyszerűen annyit, hogy nem tudod? Miért kell itt a hergelést előadni? Mert ez a feladatot, elhintesz egy hazugságot és aztán terelsz amikor erről valami konkrétumot kellene mondanod. Mert valójában semmit nem tudsz semmiről csak hazudsz reggel, éjjel meg este te is.

febr. 1. 10:38
 17/19 T. Feri ***** válasza:
#16 Látom hülyének nézel. De a magad viselkedését próbáld inkább átlátni. Nem hiszed el nekem, amikor az információ forrást megadom neked, de el akarod hinni nekem, hogy ha én mondanám el, akkor annak hinnél. Ennyire terjed a logikád? Nem hinnél Vitézinek, de egy ismeretlennek hinnél? Hova tetted az eszed? Vitézi fontos posztokat töltött be Budapesten minden kormányzat alatt, és minden tőle származó információt ezerek figyelik, és ellenőrzik, és ha bármit is rosszul mondana, hangos lenne a sajtó tőle. Ezzel szemben még a Fidesz jelöltje is visszalépet a javára a főpolgármester választáskor. Ha neki nem hiszel, akkor fölösleges neked beszélned, vagy veled beszélni Budapestről, mert csak a szót fecsérli az ember. Te nyilván nem ebben az országban élsz, ha ezzel nem vagy tisztában.
febr. 1. 19:57
 18/19 anonim ***** válasza:

#17 Hidd el, nem nézlek hülyének. Látom.

te abba kapaszkodsz, azzal erőlködsz hogy valahol valaki tud valamit és az biztos igaz. LEHET HOGY ÍGY VAN.

nem állítottam az ellenkezőjét.

Én azt kérdeztem, hogy TE milyen tervekről beszélsz, mert szerintem TE nem tudsz semmit és ez ki is derült. Fingod sincs arról milyen tervek voltak. Legalább minimálisan felfoghattad volna ezt már és legalább utólag megnézted volna azt a videót amit belinkeltél és legalább abból kiírtál volna ide valami konkrétumot, de még ezt se voltál képes megtenni, mert még mindig nem érted, hogy nem azt vitattam, hogy voltak-e tervek vagy sem, hanem az a vélekedésem volt - és bizonyítottad közben, hogy TE semmit nem tudsz róluk csak szövegelsz mert neked valaki mondta, hogy voltak tervek.

febr. 1. 20:28
 19/19 anonim ***** válasza:
61%

Egy ilyen meretu teruletet odaadni egy idegen befektetonek igencsak nemzeti erdekeket sert.

Eddig az iszlammal ijesztgettek minket de most Budapest kozepere odabas.znak egy iszlam kozpontot az nem baj.

Hazug szar az egesz fidesz.

Nem eleg a hatalmas merteku koztulajdon lopas most meg a magyarsagot is kiszolgaltatjak.

Mindezt erovel hajtjak vegre, kiemelt, azaz pofad befogod magyar beruhazassa nyilvanitva.

Eselyunk sincs eldonteni milyen legyen a varosunk...

febr. 2. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!