Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van ha végül Magyar Péterbe...

Mi van ha végül Magyar Péterben is csalódni fognak az emberek, mint Orbánban, Gyurcsányban? Véget érhet a lelkesedés?

Figyelt kérdés
Ki hozhat utána új reményt az országnak?

jan. 30. 23:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
51%

"Azért aki a saját házastársát hallgatja le és felhasználja ellene az a legalja."

Bocs, nem ellene használta fel. És miután nem magánjellegű volt a téma, így nem a feleségét, hanem az akkori igazságügyminisztert hallgatta le.

"Ehhez képest a Rogán féle Pegasust a fél világ használja."

Ja, csak nem arra, hogy a saját ellenzéke ellen kémkedjen vele, hanem nagy volumenű bűncselekmény-gyanús esetek felderítésére.

febr. 2. 23:34
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

"...nem magánjellegű volt a téma, így nem a feleségét, hanem az akkori igazságügyminisztert hallgatta le.

Nem, a feleségét hallgatta le a konyhában, nem lehetsz ennyire fogyi, az a magánszférájuk volt.

"Nem magánjellegű volt a téma", hát ez elképesztő amit itt összehordtál. Ennyire nem kell erőlködnöd megmagyarázni a hülyeséget. Otthon nem miniszter a feleség.

"a saját ellenzéke ellen kémkedjen vele"

Igazad van, a szakácsnőt kellett volna lehallgatni receptfelolvasás közben. Ugyan már, ne legyél már ennyire naiv.

Azért mert te az ellenzékhez tartozol sérti az egodat? Aki külföldi segítséget vesz igénybe és a kormány megbuktatására szervezkedik természetes, hogy lehallgatják, ez így helyes.

"...nagy volumenű bűncselekmény-gyanús esetek felderítésére."

Látom halvány gőzöd sincs a titkosszolgálat munkájáról.

Ez nagyon röhejes volt és szánalmasan gyenge érvelés, ami a tudatlanságodból fakad, de elnézem.

Még van mit tanulnod és fejlődnöd.

febr. 3. 13:51
 23/32 anonim ***** válasza:
51%

Rendben van, szépen felsoroltad, hogy én milyen naiv és tudatlan vagyok. Ezer szerencse, hogy itt vagy nekünk és megcsillantod fényes elmédet.

Kár, hogy tényekkel vitatkozol, de ez már legyen a személyes problémád!

Varga Judit, mint regnáló miniszter, kormányzatot érintő súlyos állításokat tett Rogánra vonatkozólag. Ezek a szikár tények.

Ezt rögzítette Magyar Péter és van egy olyan büdös nagy gyanúm, hogy ezt sem úgy kell elképzelni, hogy MP egy nap felkelt és gondolt egy merészet, hogy "na, ma lehallgatom az asszonyt".

Volt ennek előzménye.

Titkosszolgálatok műlödését illetően meg ne akarj pont nekem előadást tartani, mert körberöhöglek.

febr. 3. 14:52
 24/32 anonim ***** válasza:
33%

"súlyos állításokat tett Rogánra vonatkozólag."

Milyen érdekes, hogy mégsem találtak "súlyos" állításokat a hangfelvételen, ezt csak a te agymosott tudatod generálta. Olyat állítasz ami nem igaz!

Az hogy MP ezt nyekeregte lépten-nyomon az nem jelenti azt, hogy igaz lenne, ez sem jött be neki.

Súlyos állítások? Ugyan már, mint kiderült semmi alapja nem volt. Semmit nem találtak az Ügyészségen ami nyomozásra adott volna okot. MP össze-vissza hazudozott végig.

Ezt te pedig szépen benyaltad. Gratulálok.

"Titkosszolgálatok működését illetően meg ne akarj pont nekem előadást tartani,.."

Kénytelen voltam, ha nem írtál volna akkora marhaságot, nem reagáltam volna rá.

febr. 3. 15:23
 25/32 anonim ***** válasza:
51%

Értem, tehát te most faarccal előadod, hogy az ügyészség nem talált semmit önmaga ellen...

Micsoda meglepetés...

"Milyen érdekes, hogy mégsem találtak "súlyos" állításokat a hangfelvételen, ezt csak a te agymosott tudatod generálta. Olyat állítasz ami nem igaz!

Jó, akkor azért hangoggék el a valóság is: a felvételen súlyos állítás hangzik el, ehhez elég két fül, kettő perc és nincs miről vitázni.

Az úgyészség arra vonatkozólag nem talált semmit (mily meglepő) ami Varga Judit állít.

De bocs, ez meg valamiért nem túl hiteles.

febr. 3. 15:42
 26/32 anonim ***** válasza:
33%

Gondoltam, hogy ezzel a balos mantrával fogsz előállni. Az Ügyészség mindkét fél részéről vizsgálta a hangfelvételt.

Már megint olyat állítasz, ami nem igaz. Ezek csak a te feltételezéseid amit MP etetett meg veled. De mint tudjuk össze-vissza hazudozik. Milyen érdekes, hogy már nem akaródzik a hangfelvételeivel foglalkozni. Persze, mert semmit nem érnek.

" hangoggék el a valóság is:" A te általad képzelt valóság, ami annyit ér mint MP szava, vagyis semmit.

Ennyi volt, erről már nincs mit beszélni.

febr. 3. 16:00
 27/32 anonim ***** válasza:
36%

Ha érvelésben lennél olyan erős, mint minősítgetésben, az baromi fain lenne!

" Az Ügyészség mindkét fél részéről vizsgálta a hangfelvételt."

Tényleg? És mesélj, mit állapított meg? Azt, hogy Varga Judit nem is mondott olyat?

Vagy azt, hogy amit állít, arra nézve nem találtak bizonyítékot?

(Súgok, ez utóbbi)

febr. 3. 16:12
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Ennek a parttalan fantáziálásnak semmi értelme.

Fantáziálj tovább és vedd be a gyógyszereidet.

febr. 3. 16:22
 29/32 anonim ***** válasza:
51%

Újabb erős érv...

És még én vagyok az agymosott...

febr. 3. 16:36
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
MP mindenkit lehalgat ez van szeressük...ja nem..Mi hazánk hajrá!
febr. 3. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!