Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van ha végül Magyar Péterbe...

Mi van ha végül Magyar Péterben is csalódni fognak az emberek, mint Orbánban, Gyurcsányban? Véget érhet a lelkesedés?

Figyelt kérdés
Ki hozhat utána új reményt az országnak?

jan. 30. 23:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
39%
Mindenkiben csalódunk mindig és ez így megy..Én már csalódtam MP-ben szóval mihazánk lesz...
jan. 31. 00:31
 12/32 anonim ***** válasza:
28%
MP tavaszi szélje meg a többi úttörős cucca beégett a retinámba és húss nem kell..
jan. 31. 00:33
 13/32 anonim ***** válasza:
65%

Az a vér komoly vicc megvan, hogy a férj nem jelenti be a hitelkártyája ellopását, mert a tolvaj kevesebbet költ vele, mint a felesége?

Ha ennél a bűnöző nemzetáruló bandánál kevesebbet lop valaki, azt igazi magyar épeszű ember tört karokkal fogadja.

jan. 31. 00:56
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a kérdést.

Én úgy szocializálódtam, hogy arra szavazok, akivel a legtöbb ponton értek egyet. Ha pedig nem vagyok elégedett a nyújtott teljesítményével, megvonom a bizalmat és nem rá szavazok a következő választásokon.

Normális esetben ez így működik.

jan. 31. 19:59
 15/32 anonim ***** válasza:
12%
MP-ben csalódtunk amikor lehallgatta a feleségét és nem érezte hogy ez mekkora gáz..És még ezt megülve akar M elnökké vállni..Minden tette pusztán anyagi érdek..
jan. 31. 20:28
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Gyakorlatilag minden politikusban csalódtunk. Nem látom értelmét, hogy bármelyiket is hatalomba, vagy zsíros képviselői pozícióba segítsem.

Az nagyon nagy baj, hogy a hazugságok már nem zavarják a szavazókat és félrenéznek a messiás megítélésében.

febr. 2. 13:38
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

MP-ben már csalódtak az emberek. Azért az értelmesebbje nem vesz be minden hazugságot.

Aki ilyen gátlástalanul hazudik és lepereg róla, ott komoly baj van a hitelességgel.

febr. 2. 13:40
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

"MP-ben csalódtunk amikor lehallgatta a feleségét és nem érezte hogy ez mekkora gáz.."

A csalódottságod nem terjed ki véletlenül Rogánra is?

Annyira furcsa nekem, hogy a mérhetetlen felháborodás mindenkinél csak a hangfelvétel tényéig tart. A tartalmán már elegánsan átsiklotok. Miért?

febr. 2. 14:24
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
18# Azért aki a saját házastársát hallgatja le és felhasználja ellene az a legalja. Ehhez képest a Rogán féle Pegasust a fél világ használja.
febr. 2. 19:17
 20/32 anonim ***** válasza:
MP lehalgatta azt aki aláirta hogy a pegazussal jogtalanul lehallgassanak bárkit. A fagyi néha visszanyal.
febr. 2. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!