Ha a Fidesz annyira muszlim bevándorló ellenes, akkor miért adják el Rákosrendezőt az araboknak, hogy felépítsék ott az egyik városuk másolatát?
"Mert azok nem illegális muszlim migránsoknak épülnek, hanem magyaroknak"
És szerinted hány magyar fog felhőkarcolóban lakni és ki használja a mecsetet?
Bele gondoltál, hogy ezzel nem csökkenni, hanem emelkedni fognak a lakás árak, nem csak a felhőkarcolóban, hanem az arab negyed környékén is elszállnak emiatt az ingatlan árak.
"Egyébként aki Fidesz ellenes, az gondolom az EU befogadó politikájával ért egyet. De akkor az miért baj, ha a Fidesz beengedi ezeket a külföldieket?
Mindenki ennyire hülye? A Fideszeseknek az "EU-s migráns" rossz migráns, a "Fideszes migráns" jó migráns, az ellenzékieknek meg fordítva?"
Szerintem meg te vagy irgalmatlan hülye!
Te arról nem tudtál, hogy azok a külföldiek, akik ha legálisan vannak, ők is terrorizálják a magyarokat?
Élő példa, amikor néhány fős török férfi banda egy magyar bárban molesztáltak, zaklattak magyar nőket, az egyik sértett telefonon nyilatkozott az esetről, de a rendőrség erről "nem tudott"...
Milyen furcsa... Még hogy "nem tudott róla"?😂😂😂😂
És mi a garancia, hogy a legálisan telepedett arabok egyike nem tartozik valamelyik terror hálózathoz?
A Fidesz arról is kussol, hogy Hajdúszoboszlón a vasútállomásnál egy tizenéves lányt követett, molesztált egy 21 éves pakisztáni.
Kérdem én, mit keresnek itt pakisztániak?
Ja, tudom!
Hajdúszoboszlón vannak elszállásolva indiai és pakisztáni vendégmunkások, akik egy debreceni gyár építkezésén tevékenykednek.
Ezekre mit reagálsz?
Ja, tudom... "Hazug magyar ellenes ballib" vagyok😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!