Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyaroknak még mindig a...

A magyaroknak még mindig a Fidesz fog kelleni, most hogy ekkora a munkanélküliség és a migránsokat hozzák befele mégis? 2026-ban is a Fidi nyer?

Figyelt kérdés

Én már elköltöztem Ausztriába, Bécsbe 2022-ben, életem legjobb döntése volt. Azóta már ide is egyre nehezebb kijutni, mert itt is gazdaságilag nehezebb idők járnak, de itt nem játszik rá a helyzetre a kormány. Nem hoz be migránsokat, szerintem már ránézésre sacc-per-kb Budapesten is több a migráns (már a muszlim migráns is) mint itt Bécsben. A gyorséttermekben sokkal kevesebb fehér dolgozik már Budapesten mint ahány fehér Bécsben. Hozzáteszem a visegrádi és egyéb kelet-európai országokat nem számítom migránsnak, mert azok EU-s munkavállalók. Az EU-n kívüliek az illegálisak, akiket a legnagyobb számban a Fidesz importál Európába mostanság.

Kíváncsi leszek ezek után, mivel egyre több ismerősöm munkanélküli, és egyre több megkeresést kapok, hogy nem-e tudok valamit Bécsben, mind1 mit, jönnének mert nincs otthon munkájuk meg semmijük, vajon ezek után is a Fideszre fognak szavazni?

A gazdaság romokban, a munkanélküliség rohamosan növekszik, sose volt annyi migráns az országban mint most. Nyugaton sincs már több semmivel.

Mégis a Fidesz kell majd a magyarnak?

jan. 28. 19:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

Nézz körbe ilyen jó élete nem volt még a magyaroknak.

jan. 28. 20:18
 12/16 anonim ***** válasza:
jan. 28. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Magyarországon olyan nincs, hogy ne kelljen az állami iskolában magyarul tanulni. Meg a történelmi kisebbségek iskoláiban is kötelező a magyar. Sváb iskolában tanítok, alsóban van 6 németórájuk a gyerekeknek és 3 magyar. 5-6.-ban van 5 németórájuk a gyerekeknek és 3 magyar. 7-8.-ban pedig 4 német és 4 magyar.
jan. 28. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Ma még játsszuk azt, hogy nem, meg, hogy "Jaj, ez a Viktorta, ez a Fidesz így meg úgy!", de osztan 2026-ban mindenki elfelejt mindent, és atombiztosan, csak úgy füstölve be lészen sokaknál húzva az X a Viktortistáknak.
jan. 28. 22:51
 15/16 anonim ***** válasza:
43%

Felesleges belemagyarázni ilyeneket egy választásba. Nézd meg, kik indulnak, és közülük ki az, aki alkalmas lenne egy országot vezetni. A fideszen kívül a többi jelenleg vicc kategória.

Persze meg lehet tölteni tetszőleges mögöttes tartalommal, csak felesleges.

jan. 29. 07:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem eddig se kellett a fidesz, de hát ki vagyok én, hogy ez bárkit érdekeljen?
jan. 30. 09:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!