A magyaroknak még mindig a Fidesz fog kelleni, most hogy ekkora a munkanélküliség és a migránsokat hozzák befele mégis? 2026-ban is a Fidi nyer?
Én már elköltöztem Ausztriába, Bécsbe 2022-ben, életem legjobb döntése volt. Azóta már ide is egyre nehezebb kijutni, mert itt is gazdaságilag nehezebb idők járnak, de itt nem játszik rá a helyzetre a kormány. Nem hoz be migránsokat, szerintem már ránézésre sacc-per-kb Budapesten is több a migráns (már a muszlim migráns is) mint itt Bécsben. A gyorséttermekben sokkal kevesebb fehér dolgozik már Budapesten mint ahány fehér Bécsben. Hozzáteszem a visegrádi és egyéb kelet-európai országokat nem számítom migránsnak, mert azok EU-s munkavállalók. Az EU-n kívüliek az illegálisak, akiket a legnagyobb számban a Fidesz importál Európába mostanság.
Kíváncsi leszek ezek után, mivel egyre több ismerősöm munkanélküli, és egyre több megkeresést kapok, hogy nem-e tudok valamit Bécsben, mind1 mit, jönnének mert nincs otthon munkájuk meg semmijük, vajon ezek után is a Fideszre fognak szavazni?
A gazdaság romokban, a munkanélküliség rohamosan növekszik, sose volt annyi migráns az országban mint most. Nyugaton sincs már több semmivel.
Mégis a Fidesz kell majd a magyarnak?
"Nem hoz be migránsokat, szerintem már ránézésre sacc-per-kb Budapesten is több a migráns (már a muszlim migráns is) mint itt Bécsben. A gyorséttermekben sokkal kevesebb fehér dolgozik már Budapesten mint ahány fehér Bécsben. Hozzáteszem a visegrádi és egyéb kelet-európai országokat nem számítom migránsnak, mert azok EU-s munkavállalók. Az EU-n kívüliek az illegálisak, akiket a legnagyobb számban a Fidesz importál Európába mostanság." Teljesen alaptalanokat állítasz.
Magyarországon tavalyi évben 3%-ka nem volt magyar állampolgár a munkavállalóknak és ebben benne van az EU és a Magyarországgal szomszédos nem Eu-s állampolgárok is, szóval az erős túlzás, hogy tömegével vannak importálva a nem európai migransok Magyarországra. Bécsben a lakosság 10%-a muszlim, Budapesten meg az 1%-ot se éri el az iszlám vallásúak aránya. Ausztriában a valószínűleg új kormányfő Klickl akar a közel jövőben szigorítani Ausztriában a külföldiek munkavállalása terén, de egyenlőre nem történt szigorítás.Bécsben a szociális segélyen élők 70/a nem osztrák állampolgár.
"jönnének mert nincs otthon munkájuk meg semmijük, vajon ezek után is a Fideszre fognak szavazni?"
Nem akarlak elkeseríteni, de idáig a legszegényebbek imádták a legjobban a Fideszt. Az ország legszegényebb régióiban nyerte magát betegre a Fidesz.
Volt is valami hasonló interjú az "utca népével", amit szó szerint nem tudok idézni, de valahogy így volt:
A: Jobban él, mint X éve?
B: Nem, hajléktalan lettem.
A: És kire szavaz?
B: Csakis a Fideszre.
Persze Bécsben több a nem európai bevándorló, ne röhögtess. Közben meg arab meg török többségnek az osztályok. Vagy nem olvasol Bécsben újságot?
Itt vagy egy múlt heti cikk
Budapesten nagyon sok általános iskola van már, ahova több kínai és több roma gyerek jár mint magyar. Csak ezt a sajtó nem hozza le. De borzalmas már a helyzet, hogy itt kivan.
Ne feledjük azt sem, hogy az ázsiaiak kizsákmányolni jönnek minket, a törökök olyan hasznos munkaerők, hogy le a kalappal előttük. Évi 40-50 ezer új építésű lakást építenek Ausztria szerte. Óriási társadalmi szerepet töltenek be.
Romák eddig is voltak, az nem újdonság, az Üllői úti általános iskolák többsége roma. Ami viszont szégyen, hogy kínaiak nem is magyarul tanulnak itt, hanem kínaiul, a mi nyelvünket hosszú távon ki akarják szorítani a magyar fővárosból.
Bécsben csak német nyelvű oktatás van az általános iskolákban. És itt építik Ausztriát a törökök, még pedig kemény munkával, megérdemlik hogy a gyerekeik jó oktatásban részesüljenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!