Vannak olyan fiatalok, akik szívesen beszélgetnének politikáról?
Figyelt kérdés
Egy fiatal 22 éves fiú vagyok, viszonylag sok baráttal, viszont a baráti körömben teljes elutasítottság van a politikával szemben. Kb sértésnek veszik vagy unalmasnak tartanak ha a heti találkozón felhozok egy ilyen témát.
Szívesen beszélgetnék valakivel politikáról, ha volna valakinek kedve hozzá. Persze privátot is írhattok.
Ui, lehetőleg legyenek nézeteid, ne csak annyiból álljon a dolog hogy szidod a kormánypártot.
Ja és előny ha nem vagy fideszes, mert a családomban elég sok van belőlük. 😎
tegnap 19:49
1/3 SzocdemOliver válasza:
Én ismerek olyan fiatalokat, akik a Demokratikus Koalíciót támogatják. Azt veszem észre, hogy a Tisza Párt nem a fiatalok körében a legnépszerűbb, inkább a 40 év feletti korosztály között vannak leginkább férfi támogatóik.
tegnap 20:03
2/3 Odüsszeusz92 válasza:
Írtam privátban.
tegnap 21:52
3/3 anonim válasza:
Engem is érdekel a politika. És nem az egysíkú megközelítése.
tegnap 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!