Intelligens, nyitott, jó humorú, középkorú férfiakkal beszélgetnék, csak úgy. Nagyjából bármiről, politikáról nem. (?)
Én úgy vélem, hogy a személyiség nem ismer nemi szerepeket. Mit tekintesz férfiasabb gondolkozásnak vagy hozzáállásnak?
Csak kíváncsi vagyok, nem kötekedek, promisz! 😇
3# Racionális, objektív gondolkodás, nem gondolkodás, csak cselekvés, türelmetlenség, versengés, dominancia, agresszió, akarás, akaratérvényesítés, asszertivitás, kezdeményezés, testi erő, irányítás, törtetés, durvaság, harciasság...stb
Mindkét nem rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, amik gyengébben, vagy erősebben érvényesülnek.
A férfi rendelkezik egy benne élő elnyomott női karakterrel, aki számára a legnőiesebb nőt jelenti, akit ő nem élhet meg egymagában, csak egy társ formájában hozhatja be az életében, hogy kiteljesedhessen. A nő pedig rendelkezik egy benne élő férfi karakterrel, akit ő maga nem tud egyedül megvalósítani, ezért valaki másban kell hogy megtalálja és megélje.
2
50 évesen nem vagy már középkorú? *meglepett szmájli* Akkor már öreg vagy?
4
Isten éltessen sokáig!
6
Köszönöm, ezt jól megfogalmaztad. De amúgy szerintem egy férfit jellemez például az egyszerűség is. A nő bonyolultabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!