Az ellenzékieket zavarja, ha valaki pozitívan beszél Magyarországról és nem a mindensz.rizmust tolja?
Figyelt kérdés
Az ellenzékieket nagyon könnyű megismerni, hogy mindig csak a negatív dolgokat helyezik előtérbe és a külföldieknek is csak szapulják a hazájuk. Munkahelyemen is látom, mert a többség az, hogy ha elutazik valahová, legtöbbször nyugatra és hazajön a sztorit valahogy mindig úgy kell kerekíteni, hogy igen, igen ott minden jó, bezzeg nálunk semmi. Ezek meg túlzások szerintem, én inkább csak pozitív dolgokat mondok a külföldieknek Magyarországról, nem tökéletes, vannak hibák, de messzemenően nincs akkora különbség a nyugat javára, mint amennyire sokan állítják, ha valaki szorgalmas, jó szakmája van, bőven tud itt is érvényesülni, nincs akkora különbség, mint 20-30 éve. Szerintem elsősorban mindenki maga tehet a saját sorsa javításáért és a pozitív dolgokat észrevenni, máris kevesebb energia menne el negatív gondolatokra.tegnapelőtt 18:43
11/12 árokpart válasza:
Kérdező! Mi is a nyugat része vagyunk.
12/12 Alex Fly válasza:
Nem zavar. Az már annál jobbban, hogy nem sok pozitívumot lehet elmondani erről a szerencsétlen országról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!