Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi hazánkosok miért tagadják...

A Mi hazánkosok miért tagadják, hogy ők a Fidesz segédcsapata? Budaházy is ezt akarja.

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=eW3PvpbHJKQ

Budaházy támogatna egy Orbán-Toroczkai koalíciót.

jan. 23. 17:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
31%

"Budaházy max. azért dörgölőzik a fideszhez mert végül kegyelmet kapott, másképpen a sitten csücsülne jelenleg. Ettől még nem lesz autómatice Orbán-Toroczkai koalíció, mert Budaházy azt mondta"

Ezt el is tudnám fogadni, és felmentene titeket, HA és amennyiben a pártotok ezt közleményben deklarálná, elítélné Budaházy szavait és egyenesen kikérné magának hogy őket összehozzák a kormánypárttal.

Ezt nem hinném hogy meglépnék, mert mint mondottam: Budaházy prominens személy akinek számít a szava nálatok, nem merik elítélni, nem mernek elhatárolódni

Pedig valóban fel lehetne hozni hogy az az ember alkut köthetett.

De nem fogjátok, csak itt mert itt megtehetitek

jan. 24. 10:18
 22/31 anonim ***** válasza:

"Valószínűleg a fidesznek az volt a célja B-val hogy a szélsőjobbosok egy részét amit tud átcsábítsa a fideszhez."

Valószínűleg igazad van. Nem a két szeméért kapott kegyelmet Budaházy. Szerintem is így próbáltak gesztust tenni a szélsőségesebb szavazók irányába.

jan. 24. 10:19
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

22.

Igen először nagyon ideges volt a rendszerre és mondta hogy ez egy koncepciós per, szerintem a fideszre is ideges volt végülis tizen valahány évig ők is bent tartották ,egy ponton látszott rajta hogy megtört és utána még a sitten elkezdte isteníteni a fideszt, ez nekem nagyon furcsa volt valami történhetett vele bent

jan. 24. 10:23
 24/31 anonim ***** válasza:

"Ezt el is tudnám fogadni, és felmentene titeket, HA és amennyiben a pártotok ezt közleményben deklarálná, elítélné Budaházy szavait és egyenesen kikérné magának hogy őket összehozzák a kormánypárttal."

Mert ha kiadnák a nyilatkozatot akkor neked jobb lesz? Bár még megtehetik akár ezt is.

Nekem meg személy szerint nem szentírás amit B. mond. Akkor erre mit lépsz? Felőlem beléphet a fideszbe is. Saját magát írná le vele.

jan. 24. 10:25
 25/31 anonim ***** válasza:
58%
#21 Te és a kérdező elvtársad is terjesztitek ezt a konteót. Akkor arról is adjon ki közleményt a Mi Hazánk?
jan. 24. 10:32
 26/31 A kérdező kommentje:

"miért közeledett volna fideszhez te idiota? nem veszed észre hogy ez csak egy mi hazánkat lejárató balos kampányduma? semmi érv vagy bizonyíték nincsen rá ember!"

Akkor idézem neked, hogy mit mondott Budaházy ember:

„- Azt gondolom, hogy ami hibát elkövet a Mi Hazánk, hogy kvázi a Fidesz forgatókönyve szerint működik és jött létre és funkcionál. Tehát a Fidesznek az az érdeke, hogy valaki ellenőrizze a nemzetieknek a radikálisabb részét.”

„- A Fidesznek van egy elképzelése arról, hogy neki mi kéne, és a Mi Hazánk beteljesíti egyelőre azt a feladatot. És ilyen szempontból közös az érdek, ami nem feltétlenül rossz. Mert most miért legyenek egymás ellenségei?”

És Toroczkai volt az, aki megünnepeltette a szektájával Budaházyt, amikor kegyelmet kapott kitől is?.. Ja, hogy az akkor még hatalomban lévő fideszes Novák Katalintól... Micsoda véletlenek vannak, nem?

jan. 24. 11:54
 27/31 anonim ***** válasza:
41%

"Mert ha kiadnák a nyilatkozatot akkor neked jobb lesz?"

Ha megtennék, akkor egy lépéssel közelebb lennének afelé hogy általam is támogatható párt legyenek. Elnézve a jobbik egykori, illetve a mihazánk jelenlegi táborának különbségét, azért nagyonis jól jönnének az ilyen támogatók a pártnak. Akik akkor fordultak el az egésztől amikor a szélsőjobb új formája szépen bemutatkozott

jan. 24. 12:03
 28/31 anonim ***** válasza:
28%
#26 Neked is ajánlom figyelmedbe a 15-ös hozzászólást. Bár gyanítom, hogy csak konteót terjeszteni vagy itt, ezért nem zavarnak a tények.
jan. 24. 12:41
 29/31 anonim ***** válasza:
55%
Budaházy eddig egy terroristának számított liberális körökben. Most mitől kezdtek egyből adni a szavára?
jan. 25. 15:06
 30/31 anonim ***** válasza:
44%

"Neked is ajánlom figyelmedbe a 15-ös hozzászólást"

Szerinted nem tudunk olvasni?

Láttuk azt és a többi üres magyarázkodást, de ti sem gondolhatjátok komolyan hogy bármit is számít. Mint leírtam egykori jobbikos vagyok, ha úgy tetszik szélsőjobboldali. De a Mihazánkról már az elején leesett hogy nincs rendben. És csak a bizonyítékokat látjuk folyamatosan arra hogy nem okés ez a párt.

Valódi jobboldaliként megvetem a hazug populista fideszt, és a velük kooperáló pártokat is mint a mihazánk. Ezen kooperálásra látjuk a bizonyítékot Budaházy esetéből is. Mondom tagadhatjátok, de ezért nem fogtok soha az életben kitörni a pár százalékos szekta helyetekről, sőt remélhetőleg el is tűntök a politika süllyesztőjében. Ilyen csicska szektapártokra semmi szükség nincs, eltűnik a nagytesvére bukásával együtt

jan. 25. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!