Budaházy György mit keresett a Fidesz rendezvényen? Ő nem Mi Hazánkos?
Figyelt kérdés
A Fidesz a szavazatmaximálás miatt 'terrorizmusért jogerősen elítélt bűnözőket' is befogad a rendezvényeire?
2023. aug. 1. 10:09
2/24 Sulek Péter válasza:
a Fidesznek, és a Mi Hazánknak vannak közös pontjai, több mindenben egyetértenek. Lehet csak kíváncsi volt, mi hangzik el. Lehet Hálahogy kiengedték. Lehet valami fideszes megállapodás. ki tudja. csak ő tudhatja, mi volt az oka.
3/24 anonim válasza:
Emlékeztetnélek rá, hogy a fidesz kedvenc terroristájá nemrég kapott amnesztiát a fideszes köztársasági elnökasszonytól.
4/24 anonim válasza:
A Tusványos nem a Fidesz rendezvénye, teszem azt, volt már ott Schiffer is.
5/24 anonim válasza:
#4 "önélzetes a kis latol"
Fáj az igazság?
6/24 anonim válasza:
"Anyád a terrorista, büdös Ávós, bolsevik."
Nem tudom miről beszélsz, én nem tartozok a narancsos hatóságiáras bolsevikok szavazótáborába.
7/24 anonim válasza:
Nyilván Orbán már fölvette Budaházyval a kapcsolatot, hogy alkalomadtán csináljon baloldali politikusok, pártok, ill. rendezvények elleni terrortámadásokat. Hiszen egyértelmű, hogy ezért engedték ki.
8/24 anonim válasza:
Idáig azt hittem egy szabadon látogatható rendezvényre az megy el aki akar.
Az nem probléma, ha a pridera olyan megy aki nem ratyi?
Tényleg ennyire fáj még mindig a lovas kivonulás? :D
9/24 anonim válasza:
Nem, az fáj, hogy egy terroristával több van szabadlábon.
10/24 anonim válasza:
"Tényleg ennyire fáj még mindig a lovas kivonulás? :D"
Az már csak slusszpoén hogy a lovat egy fideszes "kulturális"élet szereplő (mellékesen harcos laposföldhit terjesztő) félcédulás vitte neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!