A baloldaliak nagyobb konteósok, mint a jobbosok?
Itt a Gyakori Kérdésekre régóta betelepedett néhány olyan figura, akik alaptalan konspirációs elméletek befogadására hajlamosak.
Olyan is van, amelyiknek szinte fel lehet ismerni az elborult szövegeit.
Mivel egy vagy több ilyen felhasználó kényszeresen megjelenik minden olyan kérdésnél, amihez szerintük közük van és valamilyen marhaságot oda tudnak firkantani, emiatt tűnhet úgy hogy többen vannak mondjuk a valóságos számuknál is.
Legdurvább eset volt, amikor többször is az én hozzászólásom törölték, mert valami sértőt írtam egy konteósra, például paranoidnak neveztem vagy hasonló.
Azt sem szabad leírni a másik rovatban, hogy "ezoterikus butaságok", mert nem szabad a hívőket megsérteni, törölnek érte.
Eleinte nem akartam elhinni, hogy mi van?
Konteósok néha embert is ölnek, amikor például valakit eltántorítottak egy védőoltástól és az belehalt egy hibás döntésbe.
Konteósokat mindenhol kiröhögik a jobb helyeken, erre itt azzal kellett szembesülni, hogy a hülyeség maradhat, az igazság eltöröltetett. Gyakori Kérdések, az alternatív valóság.
#10,
Az volt a kedvencem, amikor azt bizonygatták, hogy nem is volt Holdra szállás. Az egyik "szakértő" egy lakókocsiban élő ránézésre alkesz fazon egy átlátszó dobozba (amit mintha a postaládájából fabrikált volna) bedugta a kesztyűs kezét, és magyarázta, hogy most azt látjuk, hogy a felvételek hamisítványok.
:D
Erre mondtam a cimborámnak, hogy menjen már ezzel a szarral, kb adtak neki 1 láda sört a szerepléséért, és a felvétel előtt főztek neki 2 kv-t, hogy legalább kicsit józanodjon ki :D :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!