És a jobbosoknak nem élénk? Soros György meg a nagy tervei? Brüsszel aki tönkre akarja tenni az országot? :DDDDDD
ma 11:53
2/14 anonim válasza:
Ja hogy mindenki "balos" aki nem farháton megvett ávós ivadék fideszes?
ma 11:57
3/14 anonim válasza:
Ez nem jobb vagy baloldali sajátosság, ezek egy külön kaszt, törzs. Érdekes lenne ezt genetikailag vizsgálni, vajon van-e összefüggés a gének és ezen tulajdonság között.
Én ismerek libsi, jobbos, balos politikai beállítottságút is, és mindegyik vallja, hogy 2001 szept 11 összeesküvés volt :)
ma 11:58
4/14 anonim válasza:
#3 Zeitgeist doksi filmet ajánlom 9/11-ről. Ott szépen kielemezték, hogy mi miért nem lehetett valós.
ma 12:00
5/14 anonim válasza:
Ésssssss itt van máris egy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ma 12:02
6/14 anonim válasza:
#4 Jók az ilyen kis doksifilmek😅 Három-négy önjelölt "szakértő" másfél órán keresztül ecseteli hogy a tehén farka forog ámbár miért nem esik le.
ma 12:03
7/14 anonim válasza:
Ez egyértelműen nem errorista fenyegetés, hanem valaki szórakozik. Vagy diákok, vagy egy elmebajos felnőtt ember.
Na de a fidesz most agitálni tud, hogy: "nagy a terrorfenyegetés, de itt a megoldás, 2026-ban is szavazzatok ránk és megvédünk". Egy faxlit, azt. Szavazzon rátok az, akinek 3 anyja van.
8/14 anonim válasza:
Simán benne van a rezsimben minden módszer és kell a felvezetés, hogy riogatni lehessen, mert kevés lesz Soros, Brüsszel, Gyurcsány
9/14 anonim válasza:
#5 #6:
Pedig érdekes tényeket mondanak el benne, amelyek igazolhatók. Szóval elgondolkodtató. Nem azt mondtam, hogy konteos vagyok, hanem azt, hogy ajánlom, mert érdekes. :)
ma 12:05
10/14 anonim válasza:
#9 Mint mondtam, az ilyen doksifilmekben azok a bizonyos tények és igazoltságuk tényleg amolyan "forog a tehén farka de mégsem esik le" színvonal. Mindent meg lehet magyarázni mert minden dolog relatív.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!