Miért van az hogyha jogos problémát vet fel az ember az országgal kapcsolatan akkor ő baloldali,lipsi meg hazaáruló, és a rendszer ellensége?
#21 Értem. Szóval sehonnan, csak elolvasott egy cikket amiben valaki megint csak állított valamit és te éppen úgy nem vagy kíváncsi arra, hogy igazat mondott-e mint ő.
A vicces az, hogy engem lepontoztok mert kérem a hasraütésre bemondott állítások igazolását, de ti nem tudjátok ezt igazolni csak engem neveztek megvezetettnek aki elhisz bármit.
Tájékozódom, ez a lényeg. Veletek ellentétben én a valóságra vagyok kíváncsi ezért nem állítottam semmit - veletek ellentétben ebben is - hanem megkérdeztem honnan veszitek ezeket az állításokat.
De ezek szerint semmi konkrétum csak valaki valamikor bedobott egy állítást ti meg elhittétek.
Menj el Nyíregyházára a gyerekeddel!!
Aztán lelkesedd össze magad, hogy nem képesek ellátni!
Isten barma!!!
#23 Ő állított valamit meg TE, nem nekem kell igazolnom a ti állításotokat hanem nektek.
Megkérdeztem honnan veszitek és még mindig nem tudtál rá válaszolni csak terelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!