Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogyha jogos...

Miért van az hogyha jogos problémát vet fel az ember az országgal kapcsolatan akkor ő baloldali,lipsi meg hazaáruló, és a rendszer ellensége?

Figyelt kérdés
Ha én tényszerűen kijelentek egy tényt akkor miért leszek hazaáruló lipsi, és miért tuszkolja a kormány az emberek fejébe hogy ez csak hangulatkeltés mikor ez a valóság? Pl az EÜ esetében, hogy GDP arányosan borzasztó keveset költünk rá, hatalmas tartozásokat nem hajlandó a kormány kifizetni, és emiatt emberek nyomorodnak/halnak meg, mert nem jutnak ellátásra időben, vagy éppen nincs ki ellássa. Pl egy ilyen esetben amit maga az ember is tud, miért lenne hangulatkeltés kijelenteni amit maga az orvosi kamara is kijelentett? Talán egy politikus jobban érti az orvoslást mint maga az orvos? Agyrém...

jan. 23. 09:56
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
#19 Megtanult olvasni, és elolvassa a híreket meg megnézi a statisztikákat. Mégis honnan kéne tudni? Tájékozódj az isten szerelmére basszus…
jan. 23. 13:30
 22/29 A kérdező kommentje:
#16 Jogos félreolvastam. Attól még a statisztika meg a tények nem fognak megváltozni.
jan. 23. 13:33
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

#21 Értem. Szóval sehonnan, csak elolvasott egy cikket amiben valaki megint csak állított valamit és te éppen úgy nem vagy kíváncsi arra, hogy igazat mondott-e mint ő.

A vicces az, hogy engem lepontoztok mert kérem a hasraütésre bemondott állítások igazolását, de ti nem tudjátok ezt igazolni csak engem neveztek megvezetettnek aki elhisz bármit.

Tájékozódom, ez a lényeg. Veletek ellentétben én a valóságra vagyok kíváncsi ezért nem állítottam semmit - veletek ellentétben ebben is - hanem megkérdeztem honnan veszitek ezeket az állításokat.

De ezek szerint semmi konkrétum csak valaki valamikor bedobott egy állítást ti meg elhittétek.

jan. 23. 13:34
 24/29 A kérdező kommentje:
#23 Kedves tájékozott ember lehetsz, ha ennyit nem találsz meg :D
jan. 23. 13:50
 25/29 anonim ***** válasza:
74%

Menj el Nyíregyházára a gyerekeddel!!

Aztán lelkesedd össze magad, hogy nem képesek ellátni!

Isten barma!!!

jan. 23. 13:51
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

#23 Ő állított valamit meg TE, nem nekem kell igazolnom a ti állításotokat hanem nektek.

Megkérdeztem honnan veszitek és még mindig nem tudtál rá válaszolni csak terelsz.

jan. 23. 13:53
 27/29 A kérdező kommentje:
#26 Mi terelés ezen? Beírod, és minden létező adat ott van előtted :D most linkeljek el neked 20 cikket meg 2-3 statisztikát meg interjút ahol erről beszélnek a dokik? Az hogy tagadod a valóságot nem az én problémám.
jan. 23. 14:10
 28/29 A kérdező kommentje:
De tessék nyugodjon meg a lelked itt egy elég friss beszélgetés erről hallgass figyelmesen nehogy megtévesszenek a csúnya gonosz valóságban élő emberek: [link]
jan. 23. 14:13
 29/29 A kérdező kommentje:
#28 Jogos igazad van..
jan. 23. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!