Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogyha jogos...

Miért van az hogyha jogos problémát vet fel az ember az országgal kapcsolatan akkor ő baloldali,lipsi meg hazaáruló, és a rendszer ellensége?

Figyelt kérdés
Ha én tényszerűen kijelentek egy tényt akkor miért leszek hazaáruló lipsi, és miért tuszkolja a kormány az emberek fejébe hogy ez csak hangulatkeltés mikor ez a valóság? Pl az EÜ esetében, hogy GDP arányosan borzasztó keveset költünk rá, hatalmas tartozásokat nem hajlandó a kormány kifizetni, és emiatt emberek nyomorodnak/halnak meg, mert nem jutnak ellátásra időben, vagy éppen nincs ki ellássa. Pl egy ilyen esetben amit maga az ember is tud, miért lenne hangulatkeltés kijelenteni amit maga az orvosi kamara is kijelentett? Talán egy politikus jobban érti az orvoslást mint maga az orvos? Agyrém...

ma 09:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
6%
Mert azok hazudoznak ilyeneket, az életmentő beavatkozások nem maradnak el, és az adósságokat időnként rendezik.
ma 10:01
 2/30 A kérdező kommentje:
#1 Mert talán csak az életmentés a lényeg? Az nem lényeges hogy akinek olyan fájdalmai vannak hogy élni nem tud tőle az ellátást kapjon? Vagy az hogy a gyerekekre se jut forrás? Első kézből tapasztaltam, és te meg akarod nekem magyarázni, hogy én mondok hülyeséget?
ma 10:06
 3/30 anonim ***** válasza:
6%
2: Akinek fájdalmai vannak, az írjon fel fájdalomcsillapítót. Az egészségügyben pedig minden fejlett államban várólisták vannak. A magyarok rövidebbek, mint az OECD átlag. Üdv a való világban.
ma 10:08
 4/30 anonim ***** válasza:
14%

Ha valaki meg a liberális politikát kritizálja, az egyből Fideszes.

Például ezt:

[link]

ma 10:11
 5/30 anonim ***** válasza:
74%
Azért, mert pszichopaták. Ezt kell már látni és észrevenni. Orvosi esetek.
ma 10:12
 6/30 A kérdező kommentje:
#3 Ha leírnám amit gondolok jelenleg ezt a választ törölnék, de nem kívánom neked hogy saját gyerekeddel azt megtapasztalad amit nekem kellett ennek a csodálatos EÜ ellátásnak köszönhetően. Egy kicsit átcsöppennél a valóságba ezt garantálom.
ma 10:13
 7/30 A kérdező kommentje:
#4 Nálam biztosan nem, mert mindenkinek más véleménye van dolgok kapcsán, de amikor valamit ami egyértelmű azt megpróbáljuk degradálni az undorító.
ma 10:14
 8/30 anonim ***** válasza:
85%

3, várólisták? Igen?

Anyósom, a tüdőn lőtt Németországban térdproblémával, az utcáról bement a rendelőbe, 2 napra kapott időpontot, majd műtétre időpontot 2 hétre rá.

Ez tavaly volt, most túl van a másik térdével is és épp rehabol, egy államilag fenntartott intézményben.

Apám ehhez képest Magyarországon, egy szemére nőtt szemőlcsel, 6 hónapra kapott, csak a szemvizsgálatra időpontot, majd huzavona után 1 évvel később szedte le neki valaki. Amig anyósomat 2x megműtőtték és rehabilitáción van, addig apámnak várnia kellett otthon, hogy egy egyszerű szemölcsleszedéssel valaki egyáltalán foglalkozzon vele.

Az ország ma ott tart, hogy 6 óra után nem megy ki a kbsztt mentő és meghal miatta a vérző beteg.

Ez az ország képtelen arra, hogy belássa, hogy hibás döntések sorozatának áldozata, hogy a politika szó szerint megöli az országot.

ma 10:15
 9/30 anonim ***** válasza:
81%

9, De, a politika működteti az államot, a politika határozza meg, mire megy pénz.

Ha a politika ad rá pénzt, mint a fejlett országokban, akkor van szociális háló és vannak olyan intézmények, ahol segitenek, ha baj van.

Magyarország nem ilyen ország.

ma 10:18
 10/30 anonim ***** válasza:
85%

3 - " Az egészségügyben pedig minden fejlett államban várólisták vannak."

Hát ezt a baromságot ki mesélte neked?!

"A magyarok rövidebbek, mint az OECD átlag."

Szerintem te ostobább vagy mint egy lavór kukac!

Nem kívánom neked hogy a te gyerekedet érintse a magyar valóság:

[link]

Szerinted mennyire hiteles a te hazudozásod a magyar valósággal szemben?!

ma 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!