Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobban élsz mint húsz évvel...

Jobban élsz mint húsz évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés

jan. 22. 17:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

2011-ben két túlórával kaptam 75 ezret.

most túlóra nélkül 580ezret.

van ebbe minden, rossz is pl az infláció, jó is, mint béremelés.

jan. 22. 18:17
 12/27 anonim ***** válasza:
49%
Ha engem most bezárnának, és se ki, se be senki febr. 10-ig, akkor sem ijednék meg. 50 ezerrel meg végképp nem. Persze főzni kell, nem kaját rendelni, mert akkor nem lesz elég.
jan. 22. 18:18
 13/27 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok.

"És ez a kormány hibája vagy a saját hibád?

A kormány hibája, hogy így elszálltak az árak. A munkáltatók nem tudják felvenni a versenyt a helyzettel és az elszálló árakkal. Minden támogatás megvan vonva, folyamatosan szorongatják őket, különadóztatnak és miegyéb. Ezek a belengedett támogatások is csak néphülyítés. Annyi támogatást, meg pályázatot lehet kiírni, amennyit csak akarnak, mert az nem kerül pénzbe. Amikor oda kerül a sor, hogy a cégeknek ki kellene fizetni a pénzt, akkor már nem fizetik ki. Tapasztalat. Szóval egy szó, mint száz. A kormány hibája, hogy rosszul élünk.

jan. 22. 18:37
 14/27 anonim ***** válasza:

"vajon milyen az 1-es válaszoló háttere, mert ez így nem egy alapos válasz."

Diploma. Állattenyésztés vezető beosztás. A mezőgazdaságot teljesen tönkrevágták. Senki se él belőle jól. 2 éve várjuk, hogy az állatjóléti támogatást kifizessék, de nem fizették még mindig ki, mert nincs rá pénzünk és csak húzzák. Most az influenza miatt szigorítottak és lehetetlen dolgokat kérnek, csak azért, hogy senkinek ne kelljen többet biztosítást fizetni. Természetesen érhető, hogy a sok cigány kacsás, akinél évente kétszer üt be, hogy ne fizessék ki (Érdekes módon amúgy ők mindig megkapják, a fostalicska telepeikkel), de aki normálisan csinálja, sosincs semmi gond, azokat szopatják olyan dolgokkal, amiket nem lehet teljesíteni. Például fél éve, hármnegyed éve volt, hogy olyan határozatot hoztak, hogy kamera kell majd az öltözőbe és a mosdóba, amit az agrárminiszter is támogatott. (Még ebből nem lett semmi, remélem nem is lesz). Most is olyan irreális elvárások vannak, amikre százmilliókat kell költeni, de miből? Szóval hagyjuk ezt a kormányt. Menjenek a pitsába.

jan. 22. 18:41
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

majdnem ugyanolyan mint 20 évvel ezelőtt... bérek nőttek, az árak is vele.

Van pár jo dolog amit csinált Orbán, az első 8 év az jó volt, de akkor a világgazdaság is jó volt. 16 év 2/3os teljhatalomtól, azért többet vártam.

jan. 22. 18:52
 16/27 anonim ***** válasza:
Húsz éve még a Gyurcsány volt kormányon ugye? Akkor most jobb.
jan. 22. 19:08
 17/27 anonim ***** válasza:

"1# Ha a fix kiadások már rendezve vannak, akkor be lehet osztani."

Ok. Akkor a 4 hétből 2 hetet nem eszek és 2 hétre bevan osztva. :) Köszi a tippet.

jan. 22. 19:11
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Szívesen. Én úgy is be tudnám osztani, hogy minden nap eszem. Rendesen.
jan. 22. 19:14
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Hát jóhogy, 20 évvel ezelőtt még apum zacsijában nyomorogtam 3 millió társammal együtt, most meg van 1 bazinagy házam amit egyedül lakok.
jan. 22. 19:38
 20/27 anonim ***** válasza:

2024-ben 40 ezer KKV zárt be!!!

Gyulán a legjobb kézműves söröző most zár be!

Szombathelyen sorra zárnak be a szállodák, éttermek!

Vidéken már alig maradt étterem nyitva!

A kis falvak 80%-ban már nincs sem kocsma se bolt, se posta se gyógyszertár, se orvos se óvoda...

Ez ám a jólét... b+!

jan. 22. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!