Hogyan változott a magyar politikával és közélettel való viszonyod az elmúlt 10 évben?
Van egy "én megmondtam" érzésem.
10+ éve azt mondtam ismerősöknek, nem lesz jó vége annak, ha egyetlen pártot hagyunk sokáig uralkodni. Megmondtam, hogy szép és jó lesz minden amíg tolja az EU a pénzt belénk, amint elzárta a csapot bedőlt a gazdaságunk.
Értelmes ember látta, mi épül itt és sajnos azt is látni, hogy ebből nem nagyon van már kiút, nem lesz itt változás az elkövetkezendő évtizedekben amíg ki nem pusztul a jelenlegi banda.
Folytatás: 90 körül egy rövid ideig cigány családokhoz jártam, a nyelvüket és bizonyos néprajzi ismereteket tanulni. Szakmát természetudományi téren választottam.
Az elmúlt 10 évben csak kevéssé folgalkoztam politikával, az ország sorsát visszafejlődésképp éltem meg, de a fő sokkot inkább 1989-90 körül éltem meg. 1997 és 2025 közt természeti népekkel foglalkoztam, főleg a magyarok szibériai nyelvrokonai és egyéb kis szibériai természeti népek érdekeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!