Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan változott a magyar...

Hogyan változott a magyar politikával és közélettel való viszonyod az elmúlt 10 évben?

Figyelt kérdés
Pl változott-e, hogy mennyire követed a híreket, mennyi politikai műsort nézel, jársz-e tüntetésekre vagy gyűlésekre stb. Illetve érzelmileg hogyan élitek meg a politikai eseményeket? Erősebb vagy gyengébb érzelmeket, legyen az öröm vagy harag, váltanak ki belőled a dolgok?
jan. 22. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Van egy "én megmondtam" érzésem.

10+ éve azt mondtam ismerősöknek, nem lesz jó vége annak, ha egyetlen pártot hagyunk sokáig uralkodni. Megmondtam, hogy szép és jó lesz minden amíg tolja az EU a pénzt belénk, amint elzárta a csapot bedőlt a gazdaságunk.

Értelmes ember látta, mi épül itt és sajnos azt is látni, hogy ebből nem nagyon van már kiút, nem lesz itt változás az elkövetkezendő évtizedekben amíg ki nem pusztul a jelenlegi banda.

jan. 22. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Bukjon meg a fidesz, de amugy leszarom az országot. Ez egy reménytelen tömeg.
jan. 23. 00:05
 3/4 anonim ***** válasza:
1988-ban még lelkesedtem a mgjavított fajta kommunizmusért, de 1989-ben, és méginkább 1990-ben már undorodva eldobtam a kanalat. Akkor vált világossá, hogy a gazdasági válságon lényegében ,,triázzsal'' fog átlépni az ,,ország'': a népesség sebezhető részét beáldozták, akkoriban kerültek az utcára a ma hajléktalanok néven ismert réteg, és akkor jelent a cigányság között is a mai jellegű mélynyomor tömeges és nyilt fomája (utóbbi sajnos létezett a Kádár-korban is). Az új rendhez már nem tudtam sem érzelmileg, sem sehogy sem viszonyulni, idegen volt számomra, megszűnt számomra az ország fogalma.
jan. 23. 01:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Folytatás: 90 körül egy rövid ideig cigány családokhoz jártam, a nyelvüket és bizonyos néprajzi ismereteket tanulni. Szakmát természetudományi téren választottam.

Az elmúlt 10 évben csak kevéssé folgalkoztam politikával, az ország sorsát visszafejlődésképp éltem meg, de a fő sokkot inkább 1989-90 körül éltem meg. 1997 és 2025 közt természeti népekkel foglalkoztam, főleg a magyarok szibériai nyelvrokonai és egyéb kis szibériai természeti népek érdekeltek.

jan. 23. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!