Szerintetek jó lenne ha magyarország kilépne a WHO-ból?
Figyelt kérdés
szerintem igen.. amit kovid alatt tettek hogy alig birtam megszabadulni tőlük.. hála istennek egy oltásom sincs (kovid oltás) de hallottam hogy azt tervezik hogy születés ota 18 éves korig 40!!! darab oltás kell az embernek! minek? hova??? tump is jól tette hogy kilépett bár csak magyarországon is ez lenne... ha bármi virus jön akkor a who bárkinek bármi szart beadathat. hát majd azt én eldöntöm mit veszek fel!tegnap 18:52
1/8 Lord Gauldoth válasza:
Megszámlálhatatlanul sok tudós dolgozott eddig különböző oltásokon. Nekik köszönhetően rengeteg betegség (néhány halálos is beleértve) eltűnt. Többek között a szamárköhögés is csak azért tér vissza, mert "akikről elnevezték" otthon pár Google keresés után hülye konteókkal elhiszik, hogy az oltás rossz.
Nem, nem lenne jó.
2/8 anonim válasza:
Szerintem se kelleneének oltások, legalább a gyengék kihullanak, nem rontják a genetikai erősségünket.
4/8 Lord Gauldoth válasza:
#2-es. Akkor zárjon be minden kóráhz, és bízzuk magunk az immunrendszerünkre. De persze akkor se jajveszékelj majd, ha a saját anyádat kell utolsó útjára kísérd. Akkor ne legyen orvosság. Oltás, tablettás és egyéb formában se. És akkor majd jól kiválogatódik a genetikánk.
5/8 anonim válasza:
#4 Fájdalomcsillapítót se szedjen. Megvágod magad, égesd ki a sebet, mint a Vikingekben. Eltörik a csontod, építsd magadnak meg szépen a sínt, és nyomjad a miatyánkot minden levegővételnél. Anyja meghal szülés közben, kit érdekel, hulljanak a gyengék.
6/8 anonim válasza:
Nincs szükség kórházakra. Aki a tízparancsolatot megtartja, nem betegszik meg soha!
7/8 anonim válasza:
Igen, remélem a Tisza kiléptet minket a WHO-ból.
8/8 anonim válasza:
Azért ne keverjük a modern tudomány működő vívmányait egy Kína által megvásárolt, Taiwan-tagadó szervezettel.
Természetsen ki kéne lépne mint a huzat, kár, hogy kormányunk ehhez gyáva. Tiszától sem hallom, hogy kilépnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!