Ha Magyarország kilépne a NATO-ból melyik ország rohanna le minket elsőként?
Figyelt kérdés
2024. febr. 20. 07:47
2/10 anonim válasza:
Egyik sem. Mivel mi békepártiak vagyunk és nem szeretünk harcolni és szuvenérek is mellé, szuverén, békepárti döntésünk alapján, vörösszőnyeggel várnánk bármely országot a határainkon és adnánk át önként az országot Romániának.
3/10 anonim válasza:
Viccet félretéve, szerintem Oroszország békésen bevonulna, és mosolyogva hivatalosan is bábkormánnyá minősítené át az Orbán-kabinetet.
5/10 anonim válasza:
Az elég komikus lenne, lévén Ukrajna közbeékelődik és nem boldogulnak vele.
6/10 hájaaa válasza:
Szlovákia, Románia, Szerbia, Horvátország már másnap, aztán jönne az Orosz felszabadító hadsereg és újra bábkormányunk lenne.
7/10 anonim válasza:
#5 Szerintem boldogulni fognak vele sajnos, mivel Putyin a maga megalomániájában bármennyi katonáját képes feláldozni a cél érdekében. Nálunk pedig semmilyen ellenállásba nem ütköznének.
8/10 anonim válasza:
Csak egy csekély táborról mondható el, virág esővel és piros szőnyeggel fogadnák az orosz hadsereget.
9/10 anonim válasza:
Miért is? Az orosz hadsereg Hódmezővásárhely méretű városokat egy évig ostromol. Hány év lenne mire elérnék Záhonyt, ötven?
10/10 anonim válasza:
#9 Én örülnék, ha összeomlana az orosz hadsereg, csak az a baj, hogy nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!