Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a legújabb közvéle...

Mit szóltok a legújabb közvélemény-kutatási adatokhoz?

Figyelt kérdés

Tisza - 45%

Fidesz - 36%

[link]

jan. 21. 13:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

"Az IDEA több, mint 10%-al, mérte felül az összefogást, 45%-ra 34% helyett közvetlenül a ‘22-es választások előtt."

Ezzel szemben a valóság a következő:

[link]

Az IDEA a választások előtt folyamatosan Fidesz előnyt mért. Gyakorlatilag a választások előtti hónapokban már szinte senki sem mért ellenzéki előnyt.

A korábban mért ellenzéki előny folyamatosan elolvadt, ezzel szemben most pont, hogy folyamatosan növekszik.

jan. 21. 15:37
 32/42 A kérdező kommentje:
#31: Nem arra értette, hogy 10%-os ellenzéki előnyt mért, hanem hogy 10%-ponttal többet mért, mint amennyien végül kapott. Ez már jogos kritika, de az is igaz, hogy ekkora ellenzéki előnyt, mint most, még sosem mért.
jan. 21. 16:03
 33/42 anonim ***** válasza:
reméljük hogy igaz, de nem fogok meglepődni tiszaszavazoként, ha 2/3 lesz megint a fidesznek.
jan. 21. 16:35
 34/42 anonim ***** válasza:
Szerintem ti még 2030-ban is a ‘22-es közvélemény-kutatásokkal fogtok példálózni. Az meg jótékony homályba vész, hogy az EP előtt meg teljesen jól belőtték az eredményt.
jan. 21. 21:08
 35/42 anonim ***** válasza:

34, az a baj, hogy úgy nehéz vitatkozni, hogy személyesen, TI, nem érted meg, hogy MI azért példálózok a 22-es közvéleménykutatásokkal, mert semmit sem ér a demokrácia tükrében. És annyira jól jött ki az eredmény, hogy azt sem akarod elfogadni, hogy ebben az országban 2006 óta nem tudott választást vesziteni 0rbán.

Nem Mi mondom, azt, hogy az ország már nem demokrácia és a választások nem szabadok, hanem jelentések tucatjai igazolták vissza.

2030-ban, MI majd itt leszek és sajnos, annyit fogok irni, hogy láss csodát, igazam lett. Nem közvéleménykutatást kell nyerni, hanem választást. Azt meg nem lehet ebben az országban.

jan. 22. 06:13
 36/42 anonim ***** válasza:

34, máshogy kérdezem, hátha, igy átmegy a lényeg:

Hány választás kell még a nem kormánypárti rétegnek, hogy megértsék és elfogadják, hogy nem vagyunk már demokrácia többé?

jan. 22. 06:21
 37/42 anonim ***** válasza:
Akkor mit javasolsz, menjünk és gyújtsuk fel a Parlamentet?
jan. 22. 08:05
 38/42 anonim ***** válasza:

Nem vagyok az erőszak hive, és a békés megoldásokat preferálom, de talán kezdésnek, lehetne mondjuk tűnteni a kormány lemondását követelve, lehetne sztrájkolni, lehetne polgári engedetlennek lenni, lehetne megpróbálni, élni a demokratikus eszközökkel és nem egyből atomkatasztrófára gondolni.

Európa szerte tudnak tűntetni az emberek, fellépni a kormány ellen, mi miben vagyunk mások? Nálunk miért nem működik?

Attól, hogy 4 évente eljátszod, még nem leszünk demokrácia és nem lesz változás.

jan. 22. 08:17
 39/42 anonim ***** válasza:

"Nem Mi mondom, azt, hogy az ország már nem demokrácia és a választások nem szabadok, hanem jelentések tucatjai igazolták vissza."

Na én pedig úgy írok, hogy voltam párszor szavazatszámláló is, úgyhogy pontosan tudom hogy nincs igazad. Ellenzéki párt szavazatszámláló delegáltja voltam néhányszor a 2010-es években, és ne értsd félre nem erre verem a mellem. Csupán cáfolnám az állítást, sokan voltunk azokon a szavazásokon is akik végigültük a szavazást, majd a saját négy szememmel láttam azokat az átkozott szavazólapokat, amik többségén a fidesznél állt az x

Nem kellett elcsalni, láttam azt is milyen emberek mennek szavazni, nem csodáltam hogy pont a fideszre szavaztak. Lehangoló volt, de megmutatta hogy szó nincsen csalásról. Ezeket a választásokat nemzetközileg ellenőrzik, alig tudnak belemanipulálni.

Mert ott ülnek az ellenzékiek akik mindent látnak, maguk is részt vesznek a számolásban!

Tehát ne állítsál ilyeneket hogy nincs szabad választás, mert van, csak az emberek meg vannak szépen vezetve!

jan. 22. 15:06
 40/42 anonim ***** válasza:

Attól még az én véleményem továbbra is az, hogy az országban nincsenek szabad és demokratikus választások és nem lehet hagyományos módon kormányt váltani.

Ezt a véleményem, nincs az a szavazatszámláló, aki megváltoztathatná.

jan. 22. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!