Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tesznek semmit a...

Miért nem tesznek semmit a vadbalesetek megelőzése érdekében?

Figyelt kérdés
Borzasztó nagyértékű károk történnek. Sajnos a casco biztosítás pedig nem téríti meg 100%-ban a kárt. A kár egy részét el sem fogadja, abba pedig bele sem gondol, hogy az 5 éves autónak a bontóból szedett alkatrészekkel való kipótolása és össze vissza javítgatása majd fényezése után mennyi a piaci értéke.
jan. 21. 13:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán nem azt mondtam, hogy toljuk neki ész nélkül, hiába próbálod kiforgatni :D Hanem azt, hogy a kérdező problémája jogos és nem életszerű elvárni, hogy mindig úgy közlekedjük, hogy a bokorból kiugró állat előtt megtudjunk állni. Remélem érted.
jan. 21. 18:35
 12/32 anonim ***** válasza:
19%

"Ha lesz jogsid majd megtanulod, hogy nem lehet 60nál sem satufékkel megállni, hanem bizony van fékút."

Nem kell satufékre lassítani, elég ha lassítassz és máris át tudott menni a vad a túloldalra, illetve ha egy megy számítani lehet legalább még egyre. Elég gyorsan tudnak mozogni, tehát lassítás elég.

Az h pont úgy ugrik át hogy telikap téged az nagyon ritka.

A balesetek többsége a rossz sebesség megválasztásban van. Lassítani se tudsz, mert 120km/h-val nem olyan a reakció időd, mint 80km/h-val.

Senki nem mondta h 60 menj, de az esetek 90%-ban az emberek 90km/h megengedett sebességet se tartják be. Tudom, mert ha 90-el megyek tempómatot bekapcsolva, mindenki rámelőz. Mindenki!

A sebesség a baj, nem a vad.

A két kezemen nem tudom megszámolni hányszor jött ki élem állat.

Volt olyan h szemből jöttek és vonult át egy kacsa állomány.

Én megtudtam állni 90-el. A szembejövő szart rá és 130-al főuton elsodorta őket.

jan. 21. 18:35
 13/32 anonim ***** válasza:
19%

"nem életszerű elvárni, hogy mindig úgy közlekedjük, hogy a bokorból kiugró állat előtt megtudjunk állni."

Pedig meg kell tudnod állni. Az az életszerű. Ha betartod a kressz szabályait akkor nem lesz gond.

jan. 21. 18:37
 14/32 anonim ***** válasza:
56%
Na erre mondtam, hogy amig fogalmad sincs arról hogy miket beszélsz addig nem tudunk vitatkozni...
jan. 21. 18:38
 15/32 anonim ***** válasza:
19%

Én tudom miről beszélek. Te mondassz butaságokat és problémáztok azon, h a biztosítás nem fedezi 100%-ban a kárt.

Megfelelő sebesség megválasztása = nem lesz vaddal ütközés. Szívesen.

jan. 21. 18:42
 16/32 anonim ***** válasza:
56%
Előbb szerezz jogsit :D
jan. 21. 18:43
 17/32 anonim ***** válasza:
40%

Dehogy tudod.

Majd akkor tudod meg, amikor 70-nél kiugrik eléd a vad, szarrá törik az autód. És ott állsz éjszaka az erdő közepén elfolyt hűtővízzel, remegő kezekkel, hogy most akkor csak autómentőt hívjál vagy rendőrt is.

jan. 21. 19:00
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Előbb szerezz jogsit :D.

Van. 22 éve. B,C,C+E

jan. 21. 19:08
 19/32 anonim ***** válasza:
24%

"Majd akkor tudod meg, amikor 70-nél kiugrik eléd a vad, szarrá törik az autód."

90-nél is ugrott ki és letudtam lassítani, hogy átmenjen. Ha 120-al mentem volna akkor telibe kapom.

Mondom: sebességet jól kell megválasztani.

jan. 21. 19:09
 20/32 anonim ***** válasza:
61%
Aszonja 90nél kiugrott elé és ő lelassított lolololol Látszik, hogy fingod sincs miről beszélsz :DD
jan. 21. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!