Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek megsemmisül sok...

Szerintetek megsemmisül sok párt a következő választás után?

Figyelt kérdés

Párbeszéd, mszp, jobbik, a nép pártján, momentum, lmp - kb mérhetetlen pártok lettek, esélytelen a bejutásuk. Vajon a választás után ezek felbomlanak érdeklődés és forrás nélkül?

Vajon a DK és a MiHazánk tud csak tulélni?

tegnap 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A párbeszéd soha nem volt jelentős párt és még most is beszélsz róluk, mintha tényezők lennének. A többi meg majd kiderül. Mivel az önkormányzati választáson sok képviselőjük lett, így ha bukják is a parlamenti választásokat attól még évekig létezni fognak és beszélnek is majd róluk.
tegnap 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Ami még életben fog tartani a fentiek közül néhányat, hogy vannak polgármestereik. Budapestnek a főpolgármestere is párbeszédes, még ha párbeszédes szavazót még soha senki nem is látott. A Loch Ness-i szörnyet páran már látták állítólag, de párbeszédes szavazót még senki.

Persze kérdés, hogy haldokló vagy már meghalt pártnak ezek a polgármesterek akarnak-e tagjai lenni, vagy úgy tesznek mint Botka Szegeden, hogy csak Szegedre koncentrál. Karácsony nagy túlélőművész, majd kimosolyogja magát a süllyedő hajóról, ha már a mostaninál is vércikibb lesz az óbaloldalhoz tartozni.

tegnap 23:16
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Igen. Szerintem a Momentum biztosan.
tegnap 23:36
 4/9 Dongaben ***** válasza:
100%

Az LMP-t szerintem "életben" fogják valahogy tartani. Hogy nézne ki, hogy Schmidt Mária fiának pártja elenyészik?

Az viszont simán elképzelhető, hogy 1-2 jobb napokat látott párt nem fogja elérni az 1%-ot sem...

ma 00:07
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Ezért találták ki a Tiszát, hogy az ellenzéki pártok mint a Momentum és a Dk és a Mi hazánk megsemmisüljön. Szóval szerintem igen. Elég sok párt a levesbe fog menni
ma 00:53
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem sajnos nem, pedig kívánatos lenne, ha eltakarodnának (a DK-val, Mi Hazánkkal és Fidesszel együtt persze)
ma 01:07
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
#6 A legjobb az lenne ha egypártrendszer és diktatúra lenne, csak a vezért nem Orbán Viktornak, hanem Magyar Péternek hívnák, nem?
ma 01:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Írtam a válszomban olyat, hogy MP és a Tisza az olyan robadt jó lenne?? Szerintem nem írtam. Egyszerűen belőlük még nem láttunk annyit, hogy róluk is kijelenthetném, hogy ugyanolyan mocskos gazemberek, mint a többi.

És olyat írtam, hogy diktatúrat szeretnék, nem kellenek pártok? Szerintem ilyet sem írtam... Csak EZEK a pártok nem kellenek!

ma 02:34
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 Amúgy meg tanuln meg értően olvasni! Nem véletlenül tudnak megnyerni ezek a mocskos csaló hazug gazemberek (bármelyik oldalról, pártból!!), ha még az anyanyelveden sem tudsz egy rövid szöveget értelmezni.
ma 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!