Szerintetek megsemmisül sok párt a következő választás után?
Párbeszéd, mszp, jobbik, a nép pártján, momentum, lmp - kb mérhetetlen pártok lettek, esélytelen a bejutásuk. Vajon a választás után ezek felbomlanak érdeklődés és forrás nélkül?
Vajon a DK és a MiHazánk tud csak tulélni?
Ami még életben fog tartani a fentiek közül néhányat, hogy vannak polgármestereik. Budapestnek a főpolgármestere is párbeszédes, még ha párbeszédes szavazót még soha senki nem is látott. A Loch Ness-i szörnyet páran már látták állítólag, de párbeszédes szavazót még senki.
Persze kérdés, hogy haldokló vagy már meghalt pártnak ezek a polgármesterek akarnak-e tagjai lenni, vagy úgy tesznek mint Botka Szegeden, hogy csak Szegedre koncentrál. Karácsony nagy túlélőművész, majd kimosolyogja magát a süllyedő hajóról, ha már a mostaninál is vércikibb lesz az óbaloldalhoz tartozni.
Az LMP-t szerintem "életben" fogják valahogy tartani. Hogy nézne ki, hogy Schmidt Mária fiának pártja elenyészik?
Az viszont simán elképzelhető, hogy 1-2 jobb napokat látott párt nem fogja elérni az 1%-ot sem...
Írtam a válszomban olyat, hogy MP és a Tisza az olyan robadt jó lenne?? Szerintem nem írtam. Egyszerűen belőlük még nem láttunk annyit, hogy róluk is kijelenthetném, hogy ugyanolyan mocskos gazemberek, mint a többi.
És olyat írtam, hogy diktatúrat szeretnék, nem kellenek pártok? Szerintem ilyet sem írtam... Csak EZEK a pártok nem kellenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!