Miért ünneplik a Tisza-szimpatizáns kommentelők az óbudai időközi választáson az "óellenzék" vereségét? Nem paradoxon, hogy a Fidesz győzte le óbudán az állítólagos "óellenzéket"?
Érdekes, hogy a tiszás kommentelők és Magyar Péter is rendszeresen kék Fidesznek gúnyolja a Demokratikus Koalíciót, mintha a DK a Fidesz szövetségese lenne. Miközben most az vált ki örömöt a tisza-szimpatizánsokból, hogy a fideszes jelölt, Malinás Sándor a tiszások által "óellenzéknek" gúnyolt ellenzéki jelölteket legyőzte Óbudán, ahol tavaly az önkormányzati választáson az összes egyéni választókerületben ellenzéki jelölt nyert. Ez visszalépés, hogy képes volt győzni a Fidesz Óbudán, ez nem ad ünneplésre okot egy valódi demokratának.
Megjegyzem, hogy a DK nem indított jelöltet az óbudai időközin, ahogy a Tisza sem.
Na ezért vagytok ti, kék fideszesek örök vesztesek. Mert hülyeségekkel foglalkoztok.
Miközben MP és mi, Tisza szimpatizánsok a kormányváltáson dolgozunk, addig ti, egyes (állítólagos) tiszás kommentelőkkel.
Nyilvánvalóan tudod is linkelni ezeket a kommenteket, főleg azt a rész, ami alapján megállapítod, hogy az illető melyik párt szimpatizánsa.
Tiszások szerintem pont telibe leszrják az időköziket. Már párszor elmondták, hogy valódi választást akarnak nyerni, nem csak jólfizető jelentéktelen pozíciókat, amin az óellenzékhez hasonlóan eltengődnek.
Terelés, terelés, terelés.
Mindenki csak terel, arra nyílt választ nem képes adni, hogy miért örülnek az "óellenzék" bukásának, miközben nem a Tisza, hanem a Fidesz győzte le az "óellenzéket" Óbudán.
De legalább mocskolnak engem, hogy kék fideszes vagyok, mulatságos, hogy pont erről a viselkedésről beszéltem a kérdésemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!