Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az olyan fasiszta kormányokat,...

Az olyan fasiszta kormányokat, mint a fidesz vagy az USA-ban Trump miért a transz emberek zavarják, miért nem az, hogy az embereknek normális megélhetést, oktatást, egészségügyet tudjanak biztosítani?

Figyelt kérdés

jan. 20. 19:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Ismered a viccet?"

Btw, nem vicc:

[link]

jan. 24. 13:30
 32/35 harminezer oxigén ***** válasza:

én sem akként írtam. nekem még nagyapám mesélte ezt "vicc" ként.

Őt azért vitték el mert kulák volt

Niki

jan. 24. 15:41
 33/35 harminezer oxigén ***** válasza:

ui.:

nagyfater nem bitót kapott, csak 8 év börtönt, mert paraszt volt és a csaladjának dugta a terményt és feketevágta a disznót

Niki

jan. 24. 15:45
 34/35 anonim ***** válasza:

23: Hogy mi a normális?

Az a normális, amit a Teremtő az ember testébe beprogramozott!!!

Mert mindent beprogramozott minden egyes egyedbe, ebben biztos lehetsz! Azt, hogy kék-e a szemed, hogy mire vagy érzékeny, hogy milyen betegségeid lesznek, miben vagy tehetséges stb. stb. stb.

És azt is az emberekbe programozta, hogy minden ember genetikailag poligám és biszex! Tehát: aki ez ellen tesz, vagy lázít, az a nem normális!!!

Ezt elmondhatod a sárga-hajú vén Trumpnak, vagy a dagadt, elme-roggyant Orbánnak! A Teremtő nem fog változtatni emiatt a két agyalágyult miatt, abban biztos lehetsz!

jan. 26. 04:29
 35/35 anonim ***** válasza:
35 teljesen igazad van. A melegek biszexuálisok és transzneműek is Isten teremtményei, szóval aki ellenük (vagy bármilyen csoport ellen) úszít az az Úr igéjével megy szembe
jan. 26. 06:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!