Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az olyan fasiszta kormányokat,...

Az olyan fasiszta kormányokat, mint a fidesz vagy az USA-ban Trump miért a transz emberek zavarják, miért nem az, hogy az embereknek normális megélhetést, oktatást, egészségügyet tudjanak biztosítani?

Figyelt kérdés

jan. 20. 19:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
88%
19 és honnan tudod hogy bevándorlók l. Miért kell minden késelőt bevándorlónak beállítani mikor ők a legkevesebb bűncselekményt követik el
jan. 22. 18:14
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Miben nyilvánul meg ez a veszély? Rád néznek, és megbuzulsz, vagy mi? Komoly, hogy vannak olyan emberek, akik akkor is csak transzoznának, ha az utolsó zsíros kenyeret is kilopná a fidesz a szájából.😅😅

jan. 22. 23:28
 23/35 Balasa Bence ***** válasza:
0%

22.

Így nőttem fel, hogy a férfi és a nő közötti kapcsolat a normális, de később én is magamévá tettem ezt.

Egyszerűen rám jön a hányinger, ha a tévében - sajnos egyre gyakrabban - láttam ilyen jeleneteket filmekben sorozatokban, A SZEREPLŐK KÖZÖTTI KÉMIA NÉLKÜL, ERÖLTETETTEN.

Remélem, Trumpi vezetése alatt kicsit behúzzák a farkukat (ha ha) "azok."

jan. 23. 23:33
 24/35 Balasa Bence ***** válasza:
0%
Mámint ha szivárványosokat pakoltak a képernyőre.
jan. 23. 23:35
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Persze, majd Trumpli azt is megmondja mit rakhatnak a filmekbe. . .
jan. 23. 23:51
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az a társadalmi veszély, hogy te elhányod magad. Mit gondolsz, az társadalmi veszély, ami az egészségügyben van? Vagy az, hogy lassan életveszélyes buszra vagy vonatra szállni? Meg az nem veszélyes, hogy minden termék ára havonta változik a magasabb irányba? Engem ezek jobban érdekelnek, mint az, hogy egy sérült ember ellenkező neműnek tartja magát...

jan. 23. 23:58
 27/35 anonim ***** válasza:
66%
#26 Ráadásul pont úgy, hogy mind orvostudományilag, mind anekdotálisan is a hormonkezelés, és tranzicio a legjobb kezelés a transzok tüneteire
jan. 24. 00:15
 28/35 harminezer oxigén ***** válasza:
37%

Ezt hiába magyarázod sokaknak vagy épp a kormánynak. 2020. májusában betiltották a jogi- és társadalmi tranzíciót. (azt hogy az okmányokon a transzneműek megváltoztathassák a nevüket és a nemüket)

Ezzel nem csak lelki és pszichés nehézséget okozva az érintettnek de, közvetlen veszélynek kitéve őket. Személyes tapasztalat:

Buszon bérletellenőrzéskor szidalmazott, fenyegetett a jegyellenőr mert, a kinézetem és az átadott okmányon lévő adatok (keresztnév, nem) nem illettek egymáshoz és ez feltűnt neki. Vagy épp a postán ugyan ezen okból okirathamisítással vádoltak meg.

Ezeken felül a kormány, ezzel a törvényi tiltással a fizikai, orvosi tranzíciót is megnehezítette.

Habár törvényileg nem tiltották be a hormonterápia és a műtétek igénybevételét idehaza, mégis sok orvos önkontrolt kezdett gyakorolni. Szintén személyes tapasztalat:

Két, lakhelyemhez közeli endokrionológus megtagadta tőlem a hormonkezelés felírását, felügyeletét. (Magán eü, nem tb. Mind a kettő végez hormonterápiát olyan pácienseken akiknek a tiltás előtt már megtörtént a jogi nem- és névváltoztatás)

Az egyikük csak általánosságban a bizonytalan jogi helyzettel magyarázta az elutasítást. A másik részletesen kifejtette hogy, habár a kormány az orvosi tranzíciót törvényileg nem tiltotta be és nyilatkozatai alapján nem is szándékozik betiltani, semmilyen garancia nincs arra vonatkozóan hogy a jövőben (pl.: fél, 1, 1,5 évvel a hormonterápiám megkezdése után) ezt ne tenné meg. Ezesetben kénytelen lenne beszüntetni a kezelésem, ezzel pedig veszélyeztetné az egészségem, mivel külföldön (valószínüleg nyugaton) kellene folytatni a megkezdett terápiát amit nem biztos azonnal, szimultán tudnék folytatni és már 1-2 hónap kihagyás is felborítaná a hormonális működést ami az egészségem veszélyeztetné.

Ezmiatt idehaza, a lakhelyemtől több mint 200 km-re, az ország túlfelén találtam magán orvost, aki vállalt.

Niki

jan. 24. 07:08
 29/35 anonim ***** válasza:
65%

"A torzalékok az egész társadalomra veszélyt jelentenek, ezért legelőször velük kell leszámolni"

Még ha feltesszük, hogy ez igaz és veszélyt jelentenek, akkor is ugyanúgy igaz marad a lakhatási válság hatásaira, ami az egész nyugatot érinti.

Csak ez sokkal több embert és sokkal előbb lehet visszafordíthatatlan kár ebből.

Vagyis logikusan ezzel kellene előbb foglalkozni. Vagyis már csak ez alapján is hülyeség, amit állítasz.

"de később én is magamévá tettem ezt."

Az ilyen embert hívják agymosottnak. Felnősz egy rendszerben, ami propaganda szerűen tol egy üzenetet és te ezt elhiszed.

jan. 24. 11:41
 30/35 harminezer oxigén ***** válasza:
68%

Tisztelt Bence!

"torzalék"?

A mostani rendszer a mindenkori gyűlöletre és valótlan félemre épít. A "torzalék" (ahogy te fogalmazol) az amitől most "félned kell" amit el kell tüntetned.

Most transzként én vagyok a "torzalék". De mi lesz az után ha engem és a hozzám hasonlókat eltüntették? Azután kitől kell majd téged megvédeni? Ki lesz az új "torzalék"? Mit fogsz tenni ha már minden szerinted "torzalék" eltünt de kell egy újjabb? Mi lesz ha épp te leszel majd az új "torzalék"?

Ismered a viccet?:

Öreg paraszt meséli a bitófa előtt:

Az 1930-as évek végén a Hortysták vitték a kommunistákat (kivégezni), mivel nem voltam kommunista, nem szóltam semmit.

1940-es évek elején a nyilasok vitték a zsidókat meg a cigányokat. Nem vótam se zsidó se cigány ezért nem szótam semmit.

1945 után vitték a nyilasokat. Nem vótam nyilas, ezé nem szótam semmit.

1956 után vitték a forradalmárokat. Nem vótam forradalmár, ezé nem szótam szemmit.

Most meg b**meg értem jönnek, aztán már nincs aki szóljon!!

Kedves torzalék barátom, ezen gondolkodj el.

Üdv

Niki

jan. 24. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.