Ha az ellenzéki pártok kormányváltast akarnak, akkor tudják, hogy a kis pártokra leadott szavazat egy elveszett szavazat, ami a Fideszt erősíti. Miért nem lépnek vissza a TISZA kivételével, és buzdítnak: szavazzanak az ellenzékiek a TISZA-ra?
#20-nak:
Sajnos túl jó emberismerő vagyok, ezért túl hosszú lenne az a felsorolás, ami nem tetszik benne. És ez nem szimpátia kérdése. Én attól függetlenül kiállok bárki mellett, hogy esetleg unszimpatikus nekem, ha látom a "jellemet", és az elfogadható. Így kerültem a DK soraiba, kommunistaként.
Magyart egy szóval tudnám jellemezni: jellemtelen. A szava semmit nem ér, erkölcstelen, gátlástalan, hiú, provokatív, sunyi, aljas, ..
Az egész ember, úgy ahogy van, taszít.
Dehogy ismered, te is csak benyelted a fidesz propagandát róla, azért tartod még az ördögtől is taszítóbbnak.. Bárkit fel lehet negatív színben tűntetni, nézd csak meg nem ezt csinálták eddig a Ferikéddel is? Dehogy nem, a kormánypropaganda sokáig a Gyurcsányodról hitette el, hogy ő a patás ördög, de ahogy kikerült a képből Magyar Péter miatt, most őt próbálják minden erővel besározni..
Azért azt megjegyzem, most nem Gyurcsányt akarom védeni ezzel, mert ő azért rá is szolgált a közutálatra némiképp, de azért nem annyira hogy a fideszesek mindenért őt hibáztatták, őrá mutogattak még 10 év után is. MP-nek azonban még nem volt lehetősége bizonyítani, szóval az én szememben még nem szerepelt le.
#22-nek:
Ezt az ÁLTALÁNOSÍTOTT ostobaságot honnan szedted? Süt rólad az egoizmus, és enyhe nárcizmust is "szimatolok". Rendszeresen magasabb képzettségűnek állítod be magad, mint a valóság, igaz? Vagy ha konkrétan nincs is merszed hazudni, akkor csak sugallod. Azt is érzékelem hogy "olvasott" vagy. A korodat 40 fölé teszem.
Mindegy hogy mit reagálsz. Tehát nem várom hogy elismerd vagy tagadd, mert bízom az emberismeretemben, és az intelligenciámban, amire szintén büszke vagyok, a fenti állításod második felét is cáfolva. Mert ami engem igazol, az egy 138-as Mensa-teszt. További szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!