Miért nem mer indulni a TISZA egyetlen időközin sem?
Tolna 2-ben is fideszes képviselőt tett Magyar Péter a tiszások nyakába, Óbudán szintén. Semmi nem szól az ellen, hogy jelölteket indítsanak. Lennének népszerűbb arcok, látnánk tőlük tényleges képviselői munkát, lennének TISZA által legyőzött fideszes jelöltek, növelné a párt népszerűségét.
Óbudai eredmény: [link]
"kérdezhetné a kormány tagjait, a miniszterelnököt az államtitkárokat"
Ezt most megteheti EP képviselőként, viszont frakción kívül nem.
"központi kérdések a bizottságban dőlnek"
A fidesszel ellentetben a Tisza EP képviselők benne vannak a bizottságokban. Milyen meglepő ugye?
És mit érnek el vele? Semmit. Nem a bizottsági tagságokból lesz kormányváltás. Eleve arra szavazott 1.3 millió ember, hogy itthon építsék a pártot, erre megszavaztatta a szavazóbázis töredékével, hogy kimehessen Brüsszelbe, persze miután jól beléjük magyarázta, hogy ez a kamuállás most miért olyan égetően fontos számára (pénz, pénz, pénzecske). Kamu az egész csávó.
Nem rossz dolog. Nem én mondtam, hogy ez egy kamuállás, hanem ő. Tőle kérdezd meg, hogy miért tartja rossznak.
Kormányváltás viszont csak akkor lesz, ha ténylegesen elkezdik bontani a rendszert, ahol csak tehetik. Ellenzékből dumálhat sok emberrel az EU-s pénzekről, csak éppen a kutyát sem fogja érdekelni. Olyan nincs, hogy én kikiáltom magam kormányváltónak, hovatovább, rendszerváltónak, majd amikor megadatik a lehetőség, akkor "jajj, csúnya választás, nem szabad, hajrá fidesz". A "lépésről lépésre" nem valósul meg. Nem árad a Tisza. Volt három időközi 3/3-szor a Fidesz malmára hajtotta a vizet. Akarom mondani, a Tiszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!