Szerintem csak gőzleeresztő szelep a kormány jóváhagyásával hogy legyen egy kis ellenzéki érzelem is bekeverve a népnek egy beépített pártszimpatizáns által a mostani nagy közelégedetlenség csillapítására.
Most Majka kapta az ellenzéki szószólónak álcázott szerepet.
Most mindenki kicsit tombol meg dühöng és tapsol Majkának, lenyugszik a lelke és mehet tovább a kormány ámokfutása
#5 az műveltség, meg a magyar nyelvtan ismerete, ha az eredetit idézed, akkor nem kell idézőjel? De spórold meg a következő kommentedet, nem fogok rá reagálni, mert nincs időm hülyékkel foglalkozni.
ma 13:54
12/20 anonim válasza:
Na persze, aztán 2026-ban nyer a Fidesz kétharmaddal.. Mindig ez van... Én 2022-ben végleg letettem a kormányváltásról. Egyénként nem hiszem, hogy Orbán haláláig miniszterelnök lesz, nincs meg bennem a kép, hogy 90 évesen még elnökösdit játszana. Szerintem lepasszolja majd Szíjjártónak a posztot. Vagy Gulyás Gergelynek. Lázárnak tuti nem adná oda a miniszterelnöki széket, ő túl rebellis, önálló gondolatai vannak. Orbán ezzel a vasútügyekkel jól megszoptatta Lázárt. :D Az baszna be, ha Orbán után egy Menczer-kormány következne, na attól mentsen meg minket a Jóisten...
ma 14:04
13/20 anonim válasza:
Őszinte szám!
ma 14:06
14/20 anonim válasza:
Jól mutatja be Orbán Viktort.
ma 14:07
15/20 anonim válasza:
Viszont az az érdekes, hogy lehet a 90 éves Orbán lepasszolja majd a miniszterelnökséget valakinek, de valószínű ugyanúgy ő lesz a tanácsadó a háttérből, maximum nem ő fogja akkor elvinni a balhét, hanem "Szíjgyártó", mert minden hülye döntést majd vele vitet el. De nem akarok ötleteket adni.. Orbán után sztem egy lightosabb Fidesz lesz, de senki másban nem látom a vezetői alkalmasságot. Lehetséges, hogy egy instabil kormányzás lesz utána. Magyar Péternek meg szerintem max akkor lesz esélye a kormanyzásra, mihelyst Orbán eltűnik végérvényesen a palettáról. Orbán mindig kihangsúlyozza, hogy nem kell félteni őt, meg az egészségét. Simán elél 100 évig, erről egy orvosi stáb gondoskodik, az tuti, max az utolsó 10 évben a háttérből irányít. Még az is lehet, hogy 90 évesen Orbán kinevezi magát köztársasági elnöknek, és ott abban az elnöki titulusában plusz jogokat ad saját magának.
ma 14:12
16/20 anonim válasza:
10 pontos.
ma 14:57
17/20 anonim válasza:
Sajnos egyre inkább megfigyelhető, már-már világtendencia, hogy az "erős" vezetőket keresik.. Ott van Orbán Viktor, aki magát csak utcai harcosként aposztrofálja. Vagy Putyin, megint ilyen tekintélyelvű önkényúr.
Vagy Trump, tipik nárcisztikus karakter, még meg sem választották, máris Grönland, meg Kanada lerohanásán gondolkodik. Miért tisztelik világszerte az ilyen beteg, egoista, "berúgom a kocsma ajtaját, és kiosztok 1-2 pofonkát" típusú idióta gyökereket??! Miért jön be ez a bunkó stílus mindenkinek?
ma 15:00
18/20 anonim válasza:
17# Hol van a fékek és ellensúlyok rendszere? Vagy már mindenféle futójolond hatalomra kerülhet? Főleg Amerikában, ami a demokrácia mintaállama elvileg, egy ilyen barmot, mint Trump, hogy választhattak meg? Nem csak kis hazánkban van baj, úgy tűnik.. Ez lett a demokráciából? Egy kirakat kiállítás, látványpékség lett az egészből?
ma 15:04
19/20 anonim válasza:
Nem, közmondásoknál nem teszünk idézőjelet. A Pisa-test sírva menekülne előled.
ma 15:28
20/20 anonim válasza:
7: a propagandista munkatársaidnak, te kotonszökevény 🤡
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!