Majka új száma?
Szerintem csak gőzleeresztő szelep a kormány jóváhagyásával hogy legyen egy kis ellenzéki érzelem is bekeverve a népnek egy beépített pártszimpatizáns által a mostani nagy közelégedetlenség csillapítására.
Most Majka kapta az ellenzéki szószólónak álcázott szerepet.
Most mindenki kicsit tombol meg dühöng és tapsol Majkának, lenyugszik a lelke és mehet tovább a kormány ámokfutása
Change my mind...
Érdekesek az emberek. Amikor Szijjártóval fotózkodott, akkor kikiáltotta az ellenzéki közvélemény a NER kegyeltjének, amikor meg ír egy kormánykritikus számot, hirtelen ő lesz a király.
Én már csak azt várom, hogy Puzsér mikor írja ki az Indexre, hogy Majka valami zseniálisan érzékenységgel ragadta meg a NER aljasságát, és I. Szent Magyar Péter inkarnált arkangyalunk szerepét.
"Panem et cirkenses!"
Van egy nagyon jó humorral megírt irodalmi alkotás, amiben egy hasonló politikai jelenségre alkalmazza a szerző, szándékosan k-val írva. Ha nem tűnt volna fel, tettem idézőjelet, tehát nem a közmondásra utaltam, hanem egy idézetet írtam. Műveltség...
Én utálom majkát, meg a fideszt is, de ennek minden szava jó helyre ment. Kívülálló harmadik vagyok, aki jót röhög a marakodó pitbullokon. 😁
A tények.hu-n kihányt s.ggnyalizós örjöngésen is jót nevettem.
2: Ezt lehet a fideszre is mondani, amikor az ország legnépszerűbb énekese, Azahriah kritizálta őket nem tetszett nekik, bezzeg most ő mérce, mert Majklát is kritizálta. Majmok vagytok. 🤡😂
Azahriah mérce? 😂 Kinek, te baleset? Menjél recskázni a selyemmajom posztja alá, az a te értelmi színvonalad.
Elég nehéz megítélni, hogy mi számít "gőzleeresztésnek", máskülönben hívhatnánk ezt a sokadik gőzleeresztésnek is, csak éppen az előzőek sikertelenek voltak.
Szerintem a fidesznek nem érdeke, hogy népszerűbb közéleti szereplőket úgy prezentáljon, hogy elfordulnak tőlük, mert az megintcsak egy "a fidesz veszít a népszerűségéből és a támogatóiból" tendenciát erősít az emberekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!