Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Majka új száma?

Majka új száma?

Figyelt kérdés

Szerintem csak gőzleeresztő szelep a kormány jóváhagyásával hogy legyen egy kis ellenzéki érzelem is bekeverve a népnek egy beépített pártszimpatizáns által a mostani nagy közelégedetlenség csillapítására.

Most Majka kapta az ellenzéki szószólónak álcázott szerepet.

Most mindenki kicsit tombol meg dühöng és tapsol Majkának, lenyugszik a lelke és mehet tovább a kormány ámokfutása

Change my mind...

ma 12:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Eddig jó volt neki a fideszes pénz, amit kapott, kamu a teljes politikus gárdával együtt.
ma 12:33
 2/18 anonim ***** válasza:
32%

Érdekesek az emberek. Amikor Szijjártóval fotózkodott, akkor kikiáltotta az ellenzéki közvélemény a NER kegyeltjének, amikor meg ír egy kormánykritikus számot, hirtelen ő lesz a király.

Én már csak azt várom, hogy Puzsér mikor írja ki az Indexre, hogy Majka valami zseniálisan érzékenységgel ragadta meg a NER aljasságát, és I. Szent Magyar Péter inkarnált arkangyalunk szerepét.

"Panem et cirkenses!"

ma 12:35
 3/18 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nem csak én látom így. Mellesleg egyik párt vagy "oldal" sem izgat, csak elgondolkodtam, mennyire gyorsan tudnak az emberek ujjongani és kritika nélkül feketének vagy fehérnek elfogadni valamit amit eléjük raknak.
ma 12:38
 4/18 kutyafule4 ***** válasza:
83%
#2 "panem et circenses" ha már ennyire értelmiséginek akartál tűnni
ma 12:39
 5/18 anonim ***** válasza:
28%

Van egy nagyon jó humorral megírt irodalmi alkotás, amiben egy hasonló politikai jelenségre alkalmazza a szerző, szándékosan k-val írva. Ha nem tűnt volna fel, tettem idézőjelet, tehát nem a közmondásra utaltam, hanem egy idézetet írtam. Műveltség...

ma 12:43
 6/18 anonim ***** válasza:

Én utálom majkát, meg a fideszt is, de ennek minden szava jó helyre ment. Kívülálló harmadik vagyok, aki jót röhög a marakodó pitbullokon. 😁

A tények.hu-n kihányt s.ggnyalizós örjöngésen is jót nevettem.

2: Ezt lehet a fideszre is mondani, amikor az ország legnépszerűbb énekese, Azahriah kritizálta őket nem tetszett nekik, bezzeg most ő mérce, mert Majklát is kritizálta. Majmok vagytok. 🤡😂

ma 12:44
 7/18 anonim ***** válasza:

Azahriah mérce? 😂 Kinek, te baleset? Menjél recskázni a selyemmajom posztja alá, az a te értelmi színvonalad.

ma 12:53
 8/18 anonim ***** válasza:
Jó szám lett.
ma 12:53
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Elég nehéz megítélni, hogy mi számít "gőzleeresztésnek", máskülönben hívhatnánk ezt a sokadik gőzleeresztésnek is, csak éppen az előzőek sikertelenek voltak.

Szerintem a fidesznek nem érdeke, hogy népszerűbb közéleti szereplőket úgy prezentáljon, hogy elfordulnak tőlük, mert az megintcsak egy "a fidesz veszít a népszerűségéből és a támogatóiból" tendenciát erősít az emberekben.

ma 12:54
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Majkát már mindenki les.arta, aztán tudta, hogy a Tiszás csürhe enni fogja, ha elreppeli, hogy úristen, a politikusok lopnak. Most így szánol, aztán ha ‘26-ban nem jön be, akkor megy vissza dörgölőzni a NER-hez. Ezt csinálja mióta.. Eddig ellenzéki berkekben a mocsok tárgya volt, de úgy tűnik megint vagy még mindig ott tartunk, ha valaki bekiáltja, hogy O1G, azzal minden el van felejtve, s utána csak jót szabad mondani róla.
ma 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!