Majka Papa 90-es évek című száma nem inkább a 2000-es évekről szól?
Figyelt kérdés
Most hallottam ezt a borzalmat. Ilyen hatás vadász a kiégett 40-esek nosztalgia hangulatára hatni próbáló szörnyűséget még nrm hallottam. Meg sok italás inkább a 2000-es évekre vonatkozik.#Majka Papa #kicsitájszon
2020. jan. 22. 11:07
1/6 anonim válasza:
Konkrétan melyik utalások, amik szerinted a 2000-es évekre vonatkozik?
2/6 anonim válasza:
Inkább a 80-as évekre vonatkozhatnának az utalásokra, csak ugye azt a hangulatot már sokan előtték...
Majka is akart egy ilyet, de ráadásul Ő még kisgyerek volt a 80-as években, így gondolta hogy kisajátítja magának a 90-es éveket.
Csak akkoriban annyira szét volt amfetaminozva, hogy 5 perc alatt eltelt neki az a 10 év, így a szöveg írásakor fogalma sem volt arról, hogy mik is voltak akkoriban.
3/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen megállja a helyét, már ami a kort illeti.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is nyolcvanas évek, merthogy pl. a videódiszkó egy tipikus 80-as évekbeli cucc volt.
5/6 A kérdező kommentje:
Az mondjuk tényleg, sok elem meg inkább 2000-es évek. Az egész egy katyvasz.
2020. ápr. 11. 11:39
6/6 anonim válasza:
Igen, a katyvasz jó szó erre a dalocskára. Kíváncsi lennék, egyébként mit szólna hozzá az "ózdi hős", ha valaki meg azt énekelgetné, hogy "Majka papa meg egy rakat f asz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!