Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon vajon akadna...

Magyarországon vajon akadna olyan tökös diák, aki visszautasítaná Orbán vagy valamelyik másik moszkovita kézfogását?

Figyelt kérdés
[link]

jan. 18. 22:52
A kérdező szavazást indított:
Igen; pl. én
Igen
Nem
Talán
10 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

Nem unod még ezt a sok bárgyúságot?!

Mi az, hogy “moszkovita”?

Menj Zelenszkijhez a húsdarálóba, te, szegény te.

Mit képzelsz, ha Orbán nem harcolja ki az EU-ban, hogy az olcsóbb oroszt gázt tudjuk megvenni, akkor te hol üldögélnél most, hogy a mobilodon hülyeségeket firkálj összevissza?!

jan. 18. 22:56
 2/5 A kérdező kommentje:

1:

Te soha semmilyen magasabbrendű cél érdekében nem vállaltál még áldozatot? Mindig csak a langymeleg meg a kényelem számított? Mindenki más dögöljön meg, az ő dolga? Gondolom ha az utcán megtámadtak valakit, akkor is mindig a falmelléken sündörögtél haza, nehogy neked bajod essen. Ilyenkor, amikor hazaersz, legelabb egy kicsit rossz, amikor tükörbe nézel? Vagy már ez az elemi lelkiismeret is kiveszett belőletek, russzofilizált magyarokból, akire Petőfi csak köpne?

jan. 19. 00:39
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
#1 moszkovita az olyan mint te, vagy orbán. Hazaáruló ruszofilok, akik a szovjetúnió érdekeit nézik az elvileg hazájuk érdekeivel szemben. Többnyire az oroszok bevonulásakor megerőszakolt magyar nők fattyai, és/vagy régi komcsik, vagy azok leszármazottai.
jan. 19. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Én diákként 100% biztosra mondom hogy nem fognék kezet Orbánnal. Az érdekelne inkább, hogy aki kezet fogna vele az miért tenné.
jan. 19. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Az a diák aki nem fogott kezet Pellegrinivel egy neveletlen bunkó fasz volt.

A kitüntetést bezzeg átvette, az jó volt

Én fognek kezet bármilyen politikussal, meg ha utalnam is az illetőt.

Mert még vagyok nevelve.

jan. 19. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!