Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a Tiszások tudják,...

Meton kérdése:

Szerintetek a Tiszások tudják, hogy Magyar Péter minden szava hazugság?

Figyelt kérdés

jan. 17. 21:17
A kérdező szavazást indított:
Magyar Péter nem hazudik.
Nem számít, mit mond Magyar Péter, csak váltsa le az Orbán kormányt.
22 szavazat
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
88%
Már miért lenne minden szava hazugság? Minden politikus, sőt, jobbat mondok, minden ember szokott hazudni, vagy ferdíteni. Ha az ember sokat hallgatja, akkor nagyjából ki tudja szűrni, hogy mi az, amit komolyan lehet venni és mi az, amit nem. Mindent összevetve pedig a Tisza egy határozottan jobb alternatíva. A Fidesz mindamellett, hogy hazudik, még uszító, gyűlöletkeltő, cinikus, Európa-ellenes és nem utolsósorban korrupt párt is.
jan. 17. 21:26
 2/39 anonim ***** válasza:
66%
Az a helyzet, hogy minden szava igazság, ami nagyon ritka dolog. Érdekességként írom, hogy most pontosan utánanéztem, és Trump 17 ezer alkalommal dezinflációt osztott meg, köznyelvben hazugságnak nevezik.
jan. 17. 21:29
 3/39 anonim ***** válasza:
81%
Hehe, ha hazugság lenne akkor a fideszes moslékmédia nem szivárogtatná állandóan rendszeresen olyan lelkesen a hangfelvételeit :)))
jan. 17. 21:47
 4/39 anonim ***** válasza:
75%

Igazából a kérdés lényegtelen, mert semmit se számít hogy a szavai hazugságok-e, vagy hogy ezt bárki tudja-e.

A LÉNYEG a náci kormány megbuktatása. Ehhez képest MP viselkedése, személyisége, véleménye, huszadrangú dolog. Szóval nem számít hogy hazudik-e és tudják-e.

jan. 17. 21:54
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Minden politikus is hazudik
jan. 17. 23:15
 6/39 Alex Fly ***** válasza:
81%
Azt nem tudom, de azt viszont minden épelméjű ember tudja, hogy a jelenlegi miniszterálnokunk és diktátorunk akkor is hazudik, amikor kérdez. Nem kell ahhoz Tiszásnak lenni, ha ehelyett mást szeretne az ember, aki ugyan lehet, hogy szintén nem lesz a becsület mintaképe, viszont legalább esély van arra,hogy jobb lehet,mint a már jól ismert hazaáruló szarházi.
jan. 18. 00:00
 7/39 anonim ***** válasza:
0%
Nem hazugság, épp hogy igazság, a baj inkább az, hogy nem gondolja komolyan. Ugyanolyan mint az Orbán, csak még nem választották meg. Majd utána ő is tojhat a magyar népre. Mondjuk nagy eséllyel neki sem fog sikerülni, ahogy előtte másoknak sem, ez a métely még sokáig marad az országon. De mondjuk kb. már mindegy is, lassan évszázados lemaradásban lesz az ország.
jan. 18. 00:21
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Váltsa le orbánt. A többi nem fontos.
jan. 18. 01:45
 9/39 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy tudják. A tiszások annyira elvakultak, hogy még azt is elhiszik magyar péternek, hogy az ég zöld.
jan. 18. 07:54
 10/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de írjatok még, mert tanulságos. Érdekelt, hogy Orbán miben hazudik, azért gondoltam, jó ötlet megnyitni egy Tiszás videót. Én gyakran nézek Orbán videót, ezért azzal az oldallal képben vagyok. Néhány állítás vitatható, de nem hazugság. A Tiszás videó viszont gyártotta a hazugságokat. Persze jobb esetben csak átvették, mert egy külföldi politikus szavait ismételgetik. Viszont annyira tömény, hogy szerintem ez a stratégiájuk. Kicsit olyan ez, mint a középkorban a boszorkányüldözés. Akit nem kedveltek, arra ráfogták, hogy boszorkány. Tök jól működött és ezt akarják most is alkalmazni a politikában.

Ezzel viszont én úgy vagyok, hogy aki szándékosan hazugságokat állít, attól eléggé hiteltelen, hogy ha hazugnak nevez bárkit. Ha valaki azt állítja, hogy Orbán hazudik, az legyen őszinte ember, annak elhiszem.

A hangfelvételek Tiszásoktól származnak, ami megint elég fura, hiszen önmagukról miért csinálnak ilyen felvételeket? Gyurcsány is valami ilyesmit csinált, amikor önmagát égette a kiszivárogtatott hangfelvétellel. Nem tudom, hogy ez mire jó, de egyik sem érte el a célját.

jan. 18. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!