Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek ezek az agyament fidesze...

Minek ezek az agyament fideszes lajárató oldalak, de tényleg?

Figyelt kérdés
Azt hiszik, ezzel el tudnak valamit érni, közben meg ott van 400 ellenzéki komment, ahol mindenki elküldi a fideszes bértolnokokat melegebb éghajlatra.

tegnap 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Nagyot nyert az ország azzal a 400 ellenzéki kommenttel.
tegnap 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vetted még észre, hogy bármilyen kormány is van, az ellenzék mindig, mindenért a kormányt hibáztatja? Vedd csak sorban a kormányokat, volt olyan, hogy a mindenkori ellenzék szerint valamikor nem a miniszterelnök és kormánya lett volna hibás mindenért? A szocializmusban egyszerűbb volt, akkor volt egy párt, aztán (néhány hülyét kivéve) mindenki azt szidta.
tegnap 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
mely lejárató oldalak?
tegnap 21:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Nézz körbe facebookon. Napi 10 ilyen szart feldob nekem Magyar Péterről. Hihetetlen mennyire rettegnek.
tegnap 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:
ezeket le lehet kapcsolni, tiltani stb. én is ezt csináltam, javaslom neked is.
tegnap 21:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Tiltom folyamatosan de mindig vannak ujak. Kedvenceim most a szponzorált random fideszesek akiket szintén feldob.
tegnap 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!