Minek ezek az agyament fideszes lajárató oldalak, de tényleg?
Figyelt kérdés
Azt hiszik, ezzel el tudnak valamit érni, közben meg ott van 400 ellenzéki komment, ahol mindenki elküldi a fideszes bértolnokokat melegebb éghajlatra.tegnap 20:06
1/6 anonim válasza:
Nagyot nyert az ország azzal a 400 ellenzéki kommenttel.
2/6 anonim válasza:
Nem vetted még észre, hogy bármilyen kormány is van, az ellenzék mindig, mindenért a kormányt hibáztatja? Vedd csak sorban a kormányokat, volt olyan, hogy a mindenkori ellenzék szerint valamikor nem a miniszterelnök és kormánya lett volna hibás mindenért? A szocializmusban egyszerűbb volt, akkor volt egy párt, aztán (néhány hülyét kivéve) mindenki azt szidta.
4/6 A kérdező kommentje:
Nézz körbe facebookon. Napi 10 ilyen szart feldob nekem Magyar Péterről. Hihetetlen mennyire rettegnek.
tegnap 21:32
5/6 anonim válasza:
ezeket le lehet kapcsolni, tiltani stb. én is ezt csináltam, javaslom neked is.
6/6 A kérdező kommentje:
Tiltom folyamatosan de mindig vannak ujak. Kedvenceim most a szponzorált random fideszesek akiket szintén feldob.
tegnap 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!