Akik szerint Magyar Péter ugyan olyan mint a Fidesz meg Orbán azok miért vészmadárkodnak ezzel? Azoknak akkor nem mindegy?
"el akarsz hallgattatni mindenkit, akinek nem tetszik egy politikus, akire szavazni lehet."
Ezt miből gondolod?
Miért vágod magad áldozati pózba? Ez egy szalmabáb amit leraksz mintha azt püfölnék. Engem ezzel hagyjál kérlek, mert átlátok rajta. Senki nem akar senkit elhallgattatni:)
"Én meg örülök neki, hogy a Te szavazatod, pontosan annyit ér, mint az enyém."
Ez gondolom szarkazmus volt. :D
Direktbe is írhatod, elhiheted hogy nem fogok megsértődni rajta.
Nekem meg sem fordult a fejemben hogy a te szavazatod kevesebbet (kellene hogy érjen) mint az enyém attól mert ebben nem értunk. Egyet.
Én a biztos szar helyett a bizonytalanra szavazom. Azzal az irányvonallal amit Petya kijelölt és mondott szerintem alapvetően minden jóérzésű magyar ember egyet tud érteni. Hogy hazudik e az egy másik kérdés. Kiderul elég gyorsan. Ha így van őt is el kell zavarni a pycs@bA
"Vicces, hogy egy elvileg demokratikus választáson azt várod, hogy egy politikust ne kritizáljanak és maradjanak csendben, kvázi demokrácia ellenesen."
Gondolom ez is te voltál. Ezek honnan jönnek?? Felőlem nyugodtan kritizáljon bárki akárkit. Abszolút semmi bajom ninvsen vele. Nem a haverom vagy a barátom. Én nem tudom egyesek mibe vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!