Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A régi ellenzék tesz még egy...

A régi ellenzék tesz még egy utolsó szívességet a Fidesznek? Vagy mégis mi értelme van ennek?

Figyelt kérdés

A DK már korábban bejelentette, hogy mind a 106 egyéni választókerületben saját jelöltet állít 2026-ban.

Most pedig a Momentum adta hírül, hogy bizony ők is indulni fognak a választáson: [link]

Talán a Dk bejuttat 1-2 embert a parlamentbe. Ott okoskodnak majd és ennyi. Ennyi hasznuk van csak. Meg a milliókat zsebre vágják. Fletóéknak nem is lenne szükségük a pénzre, mert milliárdosok. De azért csak nem tudnak végre visszavonulni.

A Momentum garantáltan nem éri el az 5%-ös küszöböt. Már az EP választáson se sikerült nekik (3.x%). A Kutyák ugyanez. Nekik se lesz 5%, de azért jók lesznek arra, hogy felaprózzák az ellenzéket.

A Momentum amúgy 733 millió forintos állami támogatásban részesült 2023-ban. + a havi fizetések.

jan. 16. 00:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9, és még annyit, hogy a magyar kormány tudna fellebezni a döntés ellen nemzetközi biróságon, tudomásom szerint, ezt nem tette meg, vagyis jóváhagyta a döntést és mivel nem kezdeményezi az EU-ból való kilépést, még ezzel is legitimalizálja az EU álláspontját.
jan. 16. 07:47
 12/14 anonim ***** válasza:
#7 azért azt be lehet látni hogy politikai okai is vannak ott, Lengyelország is azonnal jogállam lett amint kormányt váltottak, nem várták meg hogy az új kormány teljesít e mindent.
jan. 16. 08:07
 13/14 anonim ***** válasza:

12, ez nem igaz. Nem azonnal, legalább fél év eltelt a kormányváltás után, mire a lengyel kormány megtudta tenni azokat a lépéseket, amik alapján az EU feloldotta a támogatásokat.

A fél év, az nem azonnal.

jan. 16. 08:11
 14/14 anonim ***** válasza:

"De leginkább, ha Magyarország demokratikus, mint állitod, milyen jogon veszel el egy demokratikus párt jogát, hogy a választáson megmérettesse magát?"

Nem igazán állítottam ezt, pont én nem vennék el semmilyen jogot

A dk-val szemben voltak minössze kifogásaim, de az ő jogukat sem tagadtam. Mégis le lettem pontozva, gyakolatilag ugyanazért amiért másokat felpontoztak

jan. 16. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!