Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Másnak is elege van hogy...

Másnak is elege van hogy magyarként nem lehet megfizetni a marhahúst és spórolunk kell az étellel a nyugati országokkal ellentétben?

Figyelt kérdés
tegnap 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Én nem látom, hogy tömegek vonulnának fel az élelmiszerinfláció ellen tűntetve, nem látom, hogy bármelyik politikus is tenne érdemi lépéseket azért, hogy Magyarországon alacsonyabb árak legyenek és megfizethetőbb legyen az élet, igy a válasz a kérdésre, hogy a tapasztalatok alapján, nem. Az ország úgy látszik elvan ezzel az árszinttel is és egyedül vagy a problémáddal.
tegnap 17:24
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Mert ott mindennap marhahúst esznek?
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

Őszintén?

Én otthon csak a gulyáshoz használok marhahúst (marhalábszár).

Más ételt, mint steak, bélszín nem csinálok otthon, hanem étteremben eszem.Otthon nem lehet olyan jól elkészíteni ezeket.

4/11 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is elegem van!!
tegnap 17:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Minden nap marhahúst akarok enni. Miért olyan nagy kérés ez? Nem kell nekem Mészáros jachtja vagy 7 millardos hatvanpusztai palota. Egyszerűen nem akarom az árakat lesni a boltban es azt akarom enni amit akarok, otthon elkészítve.
tegnap 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
A megafonos-fidelitaszos brancsnak pompás lakoma a dögkút is.
tegnap 17:36
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Kb 1500 forinttól már kijön egy adag marhahús, otthon megsütöd, és kész is. Ez azért nem olyan vészesen drága.
tegnap 17:39
 8/11 anonim ***** válasza:
31%

"Nem kell nekem Mészáros jachtja vagy 7 millardos hatvanpusztai palota. Egyszerűen nem akarom az árakat lesni a boltban es azt akarom enni amit akarok, otthon elkészítve."

Szerinted miért lenne olcsóbb a marhahús (vagy bármi) ha Mészárosnak, vagy Orbánnak kevesebb pénze lenne. Európában, nagyjából mindenhol ennyibe kerül a marhahús, inkább drágább.

tegnap 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:
44%

"Egyszerűen nem akarom az árakat lesni a boltban"

Te komolyan azt gondolod, a német, osztrák, svájci bemegy a boltba és azt veszi meg amit akar, akkor, amikor akarja?:D bazz, még ők sem zabálnak mindennap húst...ti nagyon el vagytok tévedve:D

tegnap 19:06
 10/11 anonim ***** válasza:
49%

Marhahús mindig drága volt és nem is finom, hanem rágós

Régen a szocializmusban húst nem volt eygszserű tenni az asztalra

tegnap 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!