Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak a magyar propagandamédia...

Csak a magyar propagandamédia vagy a nyugati média is a 3. világháború kockázatát vizionálja a nyugati fegyverszállítások kapcsán?

dec. 7. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Bármelyik pillanatban kitörhet a 3. világháború, amíg Trumpot be nem iktatják. Az USA jelenlegi vezetése nagyon szeretné ezt elérni, és amíg lehet, mindent megtesznek ennek érdekében.
dec. 7. 15:48
 2/8 meszike91 ***** válasza:
81%

15:48

Aztán lehet hogy Trump keményebb lesz. Ő pl simán lebombázta az orosz zsoldosokat Szíriában és kivégezte az iráni tábornokot Irakban.

dec. 7. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Ez csak a Rogán művek. Hidd el nekem. Ha valaki 3. világháborúval próbál rémisztgetni az csak mocskos Fideszes elterelő propaganda. Azért hogy addig se a szar gazdaságon meg a korrupción kattogj, hanem rettegj egy 0% esélyes baromságtól.
dec. 7. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:57

[link]

Románia:

[link]

és a digi az egy masszívan liberális oldal, kb. a 444-nek lehetne megfeleltetni.

Mindenhol megy ez, csak épp abban van különbség, hogy ebből azt vezetik le, mint a Fidesz, hogy meg kell az oroszokkal állapodni vagy épp azt amit nyugaton(liberálisok) szeretnek, hogy még inkább kell Ukrajnát katonailag támogatni.

dec. 7. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
16:28 - a fiDEsZ lefIZEttE őKEt !!44!
dec. 7. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Épp nemrég mondta egy nyugati vezető hogy ha megkezdik a megelőző csapást, Európában több millió embert kell majd mozgósítani. Igaz ő nem média. :)
dec. 7. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
6: Meg az ENSZ főtitkár is nyilatkozott már hasonlókat.
dec. 7. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:

"Meg az ENSZ főtitkár is nyilatkozott már hasonlókat."

Lehet hogy épp róla van szó. Én csak Vukics Ferenc alezredes egy videójában hallottam ezt a mondatot, de sajnos nem jegyeztem meg ki mondta.

dec. 7. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!