Az emberek hogy képesek szavazni a Fideszre? Tájékozatlanok? Buták? Csak a fideszes sikerpropaganda-médiát követik,ami kimosta az agyukat?
"Az emberek a saját zsebeiken keresztül nézik a dolgokat.
...és ha körbenézek az országban nem élünk szarul..."
Nem Orbánnak köszönhető. Aki minimálbért keres, vagy közalkalmazott, politikus, csak az köszönheti a kormánynak a keresetét.
Mindenki más a piaci fizetéseknek köszönheti és a saját munkájának, semmi köze ehhez a kormánynak.
Közöttük van, aki jól él, van, aki nem. Te körül nézel és te és a barátaid jól éltek, de sokkal többen vannak, akik nálad rosszabbul élnek, mint amennyien jobban.
"Minden ház előtt 2-3 autó, tele a benzinkutak, mindenki kocsival jár még a klotyóra is, a plázák dugig, a vásárok dugig, a nyaralók, wellnessek, szállodák dugig, mindenki dohányzik, iszik, drogozik, mert van rá pénze."
A szándékos általánosítás hibájába estél. Te minden nap az összes magyar embert látod a benzinkutaknál és a plázáknál, a nyaralókban, a szállodákban, a wellnessekben?
Nem hinném, mert te csak pár száz, vagy pár ezer embert látsz, amikor elmész ezekre a helyekre. A magyar társadalom nagy részével nem is találkozol életedben.
Nem minden ház előtt áll 2-3 autó, ezt azért beláthatod. Ha kinézek az ablakon, én nem ezt látom.
Mindenki dohányzik, iszik, drogozik? Én is magyar vagyok és nem élek ezekkel a szerekkel. Sok másik magyar sem. Vagy te dohányzol, iszol, drogozol? Egészségedre. Mert ezekre mindenkinek van pénze? Aki súlyos függőségtől szenved, az akkor is költ erre, ha másra nem is jut, mert ilyen a függőség. Hamarabb megveszi a cigit, mint a kaját.
Lol. Elindult a libsi hazugsághenger. :D Most már elismerik, hogy jól élünk, DE NEM ORBÁNNAK KÖSZÖNHETŐ. :D
Ez nem általánosítás, ezt látom mindenhol. Persze szegény ember van, de az van Svédországban is. Az átlag magyar jobban él, mint bármikor korábban.
Én meg azt nem értem, hogy pl hogy képes valaki a Tiszára, DK ra szavazni.
Ki az a Magyar Péter?? Egy ócska one man show egyedüli főszereplője, aki TITOKBAN hangfelvételeket készített a feleségéről, zsarolta, de addig nem állt vele elő, amíg pics*N nem rúgták és ugrottak a milliós állami fizetései...
Az milyen ember? Mit tett le az asztalra? Hazugság, hergelés, nárcisztikus, egoista értékrend és személyiség.
A fidesz igenis bizonyította az elmúlt 14 évben, hogy az EGYETLEN vállalható, kormányképes erő, ha nem is hibátlan.
"#29 mi benne a hazugság? cáfold, bár nem fog menni, mert ez a valóság."
Direkt ott van a cáfolat is. Nonszensz, amiket írkáltok.
"Lol. Elindult a libsi hazugsághenger."
Jobboldalibb vagyok nálad.
Ti mondjátok a demagóg általánosító hazugságokat. Egy mondaton belül is általánosítasz már megint: "Ez nem általánosítás, ezt látom mindenhol."
Ezt az abszurd mondatot akár a L'art pour l'art társulat is kitalálhatta volna. A saját mondatod elejét cáfolod a végével és még csak rá sem jössz. Hogy stílszerű legyek: LOL
És Orbánod mit tett le az asztalra?
Semmit!!
A magyarok meg szegények mint a templom egere.
"Lol, vicces vagy. Nem cáfoltál semmit, utána meg leírod, hogy ott van, cáfoltad. Tisztára mint Brüsszel Petike. :D"
Ha nem akarod észrevenni, akkor nem is fogod. Brüsszel és Petike sem érdekel most és nem róluk van szó ebben a kérdésben. Mert te már csak tudod, hogy mit adnék el. Anyámról szállj le, aljas fidernyák. Lehet, hogy többet tennék a hazáért, mitnt te. Ki is adja el mindig pénzért a nem létező elveit? Segítek, a monogramja OV. A jobboldali identitást ti fideszesek csak felvettétek, mint valami köpenyt, de semmit nem jelent a számotokra, ti árusítjátok ki a hazát. Kik csinálták a letelepedési kötvény üzletet, kik hozzák úgy a kínai cégeket, hogy jó termőföldeket és vízforrásokat áldoznak be? Csak nem ti?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!