Az emberek hogy képesek szavazni a Fideszre? Tájékozatlanok? Buták? Csak a fideszes sikerpropaganda-médiát követik,ami kimosta az agyukat?
18-as.
Nekem Magyar Péter sem teljesen szimpi a múltja miatt, de egyedül jelenleg neki van esélye a kormányváltásra.
#21 Szóval neked "Magyar Péter sem teljesen szimpi a múltja miatt", nem is tudod mit tenne kormányon mert nem árulja el, nincs mérhető pártja, nincsenek ismert emberei a tiszának, de leszavazol rá mert "egyedül jelenleg neki van esélye a kormányváltásra.".
Közben meg kiírsz egy kérdést arról, hogy miért szavaznak a fideszesek arra a fideszre ami 14 éve hatalmas többséggel van kormányon, ismerik mit tett és mit akar tenni kormányon, számtalanszor megkérdezték az emberek véleményét a döntéseikről, szándékaikról és mindig kiderült, hogy a szavazóik durva többsége egyetért vele, sokszor még az ellenzékiek is, majd megállapítod, hogy a fideszesekkel van a gond.
Miért? Mert neked nem tetszik a döntésük.
Kérdező, te leszavaznál bárkire, olyanra is aki neked "nem szimpi", de mégis a fideszeseket szólod le akik leszavaznak azokra akikkel meg vannak elégedve, akik szerintük a választékból a leginkább képviselik és csinálják amivel egyetértenek és akik számukra megfelelő döntéseket hoztak legalább nagyobb részben. Mégis hogy?
"Ismerik, mit tett."
Na, itt felröhögtem. :D
Az emberek nem Magyar Péterért rajonganak, hanem a kormányt akarják eltakarítani.
Ja, én vagyok a libsi tájékozatlan. :D
Nulla szociális háló, EU-s pénzek befagyasztása,415-ös euró, 500 feletti font, a minimálnyugdíj meg a családi pótlék több, mint 15 éve nem nőtt, világbajnok ÁFA, feudális urambátyám rendszer, a "köz" média leuralása. Sorolhatnám még.
Egyétek meg, amit főztetek!
Tényleg hihetetlenül ostobák az emberek. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!