Magyar Péter elszívta a kutya párttól a szavazókat?
Figyelt kérdés
Vagy a kutyáknak van esélyük bejutni a parlamentbe?ma 13:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem szívott el jelentős szavazómennyiséget az MKKP-től. Bruti ment át és alapított egy szigetet, de mint kiderült ezt ő már régen megtette, mert az MKKP-nak nincs erős jelenléte Debrecenben. De amúgy az MKKP szimpatizál velük, Kovács Gergő mintha nyilatkozta volna, hogy együttműködnének ha úgy alakul.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Én kutyás vagyok az elejétől, meg haverjaim is. Eddig is rá szavaztunk, és következőnek is rá fogunk. Minket nem érdekel más csak hogy minél előbb legyenek lépések fű ügyben...
3/5 anonim válasza:
Az MKKP-nak van egy támogató bázisa, akiknek szimpi az amit csinálnak, ezeket nem lehet elszívni. 2022 után megjelent náluk egy csomó kiábrándult akik a 24-es EP választáson le is szavaztak volna rájuk ha nincs a Tisza. De ezek inkább protest szavazatok voltak az ellenzék ellen, mintsem valós MKKP támogatók. (ilyen átszavazás történt a Mi Hazánk időleges bázisából is)
Ha az esélyeket nézzük akkor szerintem az MKKP-nak nincs túl sok esélye a parlamentbe jutásra. 3-4% körüli párt max. Abban reménykedhetnek, hogy besül a Tisza és akkor megint lesz jelentősebb réteg aki tanácstalanságában őket támogatja.
4/5 anonim válasza:
Ha a helyzet így marad, akkor igen, a Kutyák bajba kerültek. Az eddigi bénázás a Hegyvidéken sem javít rajtuk.
5/5 anonim válasza:
Szerintem inkább valami mást szívott el néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!