Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a petárdázást...

Szerintetek a petárdázást vagy a kutyatartást kellene betiltani?

Figyelt kérdés
Szerintetek a petárdázást vagy a kutyatartást kellene betiltani?

jan. 1. 13:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tiltanám be a kutyatartást.

De, erősen szabályoznám.Ha a kutya megharap valakit,embert, más állatot, akkor a gazdát elítélik úgy, mintha ő tette volna.Azaz testi sértésért, halál esetén gyilkosságért.

Máris, feleződne a felelőtlen kutyatartók száma.

jan. 1. 13:46
 2/25 anonim ***** válasza:
49%

Nem teljesen értem a problémát, most attól hogy valamiről a facebookon posztolnak az nem lesz súlyosabb vagy épp újabb.

Ahogy eddig is túlélték a kutyák a szilvesztert úgy ezután is túl fogják akkor is ha sokan petárdáznak.

jan. 1. 13:46
 3/25 anonim ***** válasza:
61%
A petárdázás be van tiltva. Kutyatartást én csak jól megadóztatnám, nagyon megnövelik az ökológiai lábnyomot.
jan. 1. 13:48
 4/25 A kérdező kommentje:
#1 hát mondjuk erre Peter Singer kortárs filozófus mást mondana, de köszönöm a választ. A felelőtlen kutyatartókat mondjuk én is írtanám.
jan. 1. 13:48
 5/25 A kérdező kommentje:
Szerintem mindkettőt be kellene tiltani, mivel a petárdázás káros, a kutyák meg az év 365 napján irritálóak és idegesítőek. Esténként nem tudsz békésen sétálni egyet a járdán, mert vonyítanak azok a dögök. A harsogásuktól az ember idegbajt tud kapni. A petárdázó - tűzijátékozó meg egy külön állatfaj. Kinek okoz örömöt fellőni a lóvét az égbe 10 másodpercnyi örömért?
jan. 1. 13:50
 6/25 anonim ***** válasza:
89%
A petárdázást már vagy 10-15 éve betiltották, ha nem több.
jan. 1. 13:52
 7/25 anonim ***** válasza:
81%
Felőlem betilthatják mindkettőt. De azért mondjuk vidéken lehet értelme kutyát tartani, mondjuk házanként egyet. Ami viszont pl. Budapesten megy, hogy egy lakásban több kutya is, a füvön meg nem lehet keresztülmenni anélkül, hogy bele ne lépjen az ember a kutyaszarba, az mindenképpen tiltanivaló.
jan. 1. 13:53
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
Yepp a petárdát 2005-ben tiltották be, a 2004-ben elfogadott tűzijátékokról szóló 173/2003. (X. 28.) Korm. rendelet módosítása nyomán.
jan. 1. 13:54
 9/25 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem egy napot ki lehet bírni,kutyatartóként mondom.Ünnep van ,meg szórakoznak az emberek,én megértem őket is.
jan. 1. 13:57
 10/25 anonim ***** válasza:
77%

Kutyatartást erősen szabályozni kellene, büntetni, elvenni a hangos kutyásoktól a kutyát.

2 hete voltam spanyolban, még a lakott területektől kilométerekre is ott vannak a kutyaszarkupacok, tényleg a mai divatkutyatartás miatt elárasztja a világot a kutyaszar.

jan. 1. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!