Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai László miért hazudott?

Toroczkai László miért hazudott?

Figyelt kérdés
Még nyáron a kampányzáró "nagygyűlésén"(párszáz fő) azt hazudta a híveinek, hogy 2026-ban kormányt fognak váltani. Méghozzá egyedül, nem lesznek benne semmilyen összefogásban. 5-8%-ra mérték őket, végül 7% lett az elért eredmény. Ilyen alacsony támogatottsággal, hogy lehet ekkorát hazudni? A szavazóit nem zavarja, hogy ennyire hülyének nézi őket?

ma 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Miért mit mondjanak ?

“Elindulunk de úgy sem nyerünk” ? Ilyen esetben joggal merülne fel a kérdés hogy akkor minek

ma 10:11
 2/8 MDaniel98 ***** válasza:
71%
Jelezném, hogy a 26-os országgyűlési választás még nem zajlott le, persze meglepő lenne ha akárcsak kétszámjegyű eredményt képesek lennének elérni, kormányváltásról pedig álmodozniuk is teljesen felesleges. Nyilván azért mondta amit mondott, mert egy politikusnak fontos, hogy lelkesedést öntsön a választóiba, az pedig elég lelombozó lenne, ha azt mondta volna ami a valóság miszerint csak akkor lesz tényleges hatalmuk, ha a Fidesz nyer és kell nekik még pár mandátum kétharmadhoz.
ma 10:14
 3/8 A kérdező kommentje:

De miért nem lehet őszintén kommunikálni? Mondja, hogy az a cél, hogy minél többen legyenek az országgyűlésben. Hogy minél nagyobb legyen a befolyásuk a kormányra. Úgyis annyira büszkék, hogy mennyi mindent elértek ellenzékből.

Bár mintha már leszokott volna az ekkora hazugságokról, mostanában mérleg nyelveként emlegetik magukat, mint 22-ben.

ma 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

1: hol a link? hol a forrás hogy ilyet mondott?

2: valószínűleg kiforgatod szavait, lehetséges hogy azt mondta "az a cél" ami nem hazugság.

3: a fidesz és a tisza orba szájba hazudozik és vitázni sem mernek elmenni és programjuk sincs csak annyi "egészségügy, oktatás" a másik oldalon meg "folytatjuk" ezek nem programok és nem kezdeményezések! ha valóbban akarsz látni valakit aki TESZ az országért akkor nézz szét Toroczkai youtube csatornáján!

4: valószínűleg ez egy provokatív hergelő kérdés aminek a célja "hAzUdIk A mI hAzÁnK!"

ma 11:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Fent van youtubeon biztos én is ott láttam. Gondolom tudod mikori videót kell keresni. Biztosra ígérte a kormányváltást! Ismerem a csatornáját, többnyire konteó, ami sokat nem segít a magyarokon.
ma 11:12
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

#5 kérdező

"Fent van youtubeon biztos én is ott láttam"

LINK?

"Gondolom tudod mikori videót kell keresni"

nem, mert ilyet NEM MONDOTT! de ha igen akkor LINK?

"Biztosra ígérte a kormányváltást!"

LINK?

"Ismerem a csatornáját, többnyire konteó"

Tehát nem ismered a csatornáját

"ami sokat nem segít a magyarokon"

Tehát nem ismered a csatornáját és tevékenységét

ma 11:43
 7/8 anonim ***** válasza:
18%
Ő sohasem hazudik. Legalábbis most ezt súgta nekem a riporter. Üdv Siffer
ma 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden pártvezér azzal a szöveggel lelkesíti a szavazóit, hogy nyerni fognak a következő választáson.

Úgy ahogy benneteket, büdösszájúakat is lelkesít a főnökötök.

ma 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!