Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások, nektek mi a másodlag...

Tiszások, nektek mi a másodlagos pártpreferenciátok? Tehát ha a Tisza megszűnne, kire szavaznátok?

Figyelt kérdés
tegnap 11:51
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Mi Hazánk
DK, MSZP, Momentum, Jobbik, stb.
Nem szavaznék
11 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Mi hazánk. De a Tisza nem fog megszűnni, úgy készüljetek.
tegnap 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Kétfarkú kutyapárt

Más alternatíva számomra egyenlőre nincsen

tegnap 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagyok Tiszás, sem más párt híve. Választáskor az MMN-re tudtam voksot adni, '26-ban viszont lehet Tisza X lesz. (MMN nem is indul, ebből is látszódik, hogy ők tényleg kormányváltást/rendszerváltást akarnak és még ha csak 20-30 ezer szavazatot kapnak, azt sem veszik el potenciálisan a Tiszától)
tegnap 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem is másodlagos, hanem elsődleges preferenciám a 2RK. Mivel azonban az egyszerű tömegnek egyelőre a Tisza kell, a kormányváltást pedig mindennél előbbre valónak gondolom, kényszerből a Tiszára szavazok (változatlan erőviszonyok mellett legalábbis).
tegnap 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
2RK vagy MKKP amúgy is lehet rájuk fogok.
tegnap 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kutyapárt lenne számomra az egyetlen opció. (Eddig is rájuk szavaztam, most a Tiszára fogok)

Mi Hazánk nekem nagyon szélsőséges és sufni tuningolt párt. És sosem voltam oda a magyar náci mozgalmakért, mert annak minden eredője a beszűkült, ostoba gondolkodás.

Toroczkai parlamenti felszólalásait fájdalmas hallgatni, és sosem tudom eldönteni hogy ezeket amiket mond maga is elhiszi mert ilyen hülye vagy csak trollkodik.

Többi pártra meg felesleges lenne egyenként kitérni, mindnek beleérve ide sajnos már a momentumot is felelős azért hogy a fidesznek ekkora befolyása és hatalma van. Elk**ák, nem kicsit nagyon…

Nálam az MTVA székházas ripacskodás volt az utolsó döntő pont hogy én ezekre az idiótákra sosem fogok szavazni. Lehet későn, de akkor jöttem rá: nincs ellenzék.

tegnap 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!