80%-ot nem is, de ha indult volna a Tisza, akkor matematikai tény, hogy fölényesen győzött volna. Mivel 69% szavazó szokott részt venni ebben a körzetben, az emberek 36%-át lebeszélte arról hogy elmenjenek, a Fidesz 20%-ot tudott elérni.
tegnap 11:11
5/10 anonim válasza:
Én a Tiszára fogok szavazni 26-ban, de most is elmentem szavazni a 2RK-ra. Ilyen is van.
tegnap 11:13
6/10 anonim válasza:
#2 Na!!!
tegnap 11:15
7/10 anonim válasza:
ma 11:11
Tudnál nekem egy olyan időközit mutatni ahol a rendes választásokkal megegyező részvétel volt?
2022-ben 65,35%-os részvétel volt Tolna 2-ben, most 33,55%.
Szerinted ha elmegy még közel 18 ezer ember szavazni azok mind a Tiszára adják le a voksukat?
Nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz vagy tényleg ennyire hülye vagy, hogy szerinted a Tiszának lett volna bármi esélye is.
tegnap 11:21
8/10 anonim válasza:
3, Hogy jön ki az a "matematikai tény"?
tegnap 11:23
9/10 anonim válasza:
Én komolyan remélem hogy csak trollkodsz, mert ez egy fidesz tempójú propaganda.
A Tisza nem volt mérhető, az egy kényelmes narratíva volt tőlük hogy nem mérhető érvénytelen szavazásra, hanem otthonmaradásra kérte a szavazóit, hiszen előre borítékolható volt, hogy az emberek 60%a nem fog elmenni. Így viszont mehet a ködösítés hogy nyertek volna, meg mennyi tiszás van ott.
Plusz ez egy helyi időközi semmi köze nincs az országos álláshoz, mintha a szegedi választások alapján akarnád meghatározni a következő miniszterelnököt..
tegnap 12:08
10/10 anonim válasza:
Megint egy kitalált kérdés. Nem tudod, hogy aki otthon maradt, milyen szavazó. A fidesz szavazók jó része is otthon maradt. Aki nem ment el szavazni, az nem szavazott. Egy olyan pár meg, aki nem indult, az mit szeretne? Akkor én is miniszterelnök vagyok úgy, hogy nem is indultam választáson, mert így mindenki rám szavazott, aki nem szavazott?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!