Személyesen ismertek propagandistákat, fideszes közszereplőket, esetleg polgármestereket?
Kíváncsi vagyok, nekik mi a véleményük erről az egészről. Szívesen asszisztálnak a rendszerhez, tudják hogy egy ponton össze fog omlani, s csak a pénz mozgatja őket? Azt nem gondolnám, hogy elhiszik az összes hazugsagot, propagandát amit hallanak. Csak hallgatniuk kell, mert nagy eséllyel bűnrészesek ők is, s előbb kerülnének börtönbe, mint a nagykutyák, pl Orbán vagy Rogán.
Én olyat ismerek, aki mondjuk egyetemen megbukott, de szépen felnyalta magát, elvei persze nincsenek.
Már nem tartom velük a kapcsolatot, de igen, 2 főarcot a KESMA/megafon kötelékből, még régről, a civil életből ismertem, közös hobbi végett.
Az a dúrva, hogy az egyiknek ismerem nagyjából a családi hátterét és érintett eü problémákkal, többszörösen, és tudom, hogy tudja, hogy ez a politika felelősége és annak ellenére, hogy ma is talán az egyik legszalonképesebb embernek tartom közülük, minden nap kampányol 0rbánnak.
A másik, meg akkor is ilyen volt, amikor még tartottam a kapcsolatot, 15-20 éve. Ő "legalább" személyiségazonos, mert akkor is ilyen volt, mint ma a youtube-on.
Ismerek, eredetileg nem lenne fideszes. Azért fideszes, mert sokmindent megígértek, főleg a település pénzügyi támogatását. A fele sem valósult meg az ígérteknek, tavaly forrásvisszavétel is volt. De kiszállni sem egyszerű. Erre esetlegesen úgy van esély, ha meggyőzi a fideszes feletteseit, hogy a követkető ciklusban akkor lenne esélye, ha függetlenként indul, de a jó viszony továbbra is megmarad.
Pedig ellenzékiként is egészen jól fenn tud maradni egy város, de a települések forrásai kisebbek, sokkal inkább függenek most a kormánytól és az a sajátjait jutalmazza, vagy már azokat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!