Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Gyurcsány az ösződi beszédb...

Ha Gyurcsány az ösződi beszédbe belebukott, 0rbán a kegyelmi botrányba miért nem?

Figyelt kérdés

Na meg volt ott pegazus botrány, bese atya botranya, Szájer ugye, most a repülő rajt után Tóni botranya, omsz rendszer összeomlása, 415 ftos euró, lassan a benzin itt lesz a legdragabb mint a bárhol a környező országokban...

A nép mindent elnez és eltur neki, csak Gyurcsánynak nem? Mennyi botranynak kell még történnie?

#politikus #politika #állam #botrány #Igénytelen magyar nép #0rban diktátor
tegnap 17:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
Ha Orbán Viktor valoban ismeri K. Endrét az nem azt jelenti, hogy köze van a kegyelmi ügyéhez is. A másik meg az hogy K.Endre elég későn már a börtönbüntetése leteltése után kapta meg a kegyelmet. Ha valóban Orbán Viktor állna az ügy mögött akkkr szerintetek ő nem tudta volna Novaknal kilobbizni, hogy soron kívül megkapja?
tegnap 17:36
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

10, a bicskei Petőfi múvelődési központ egészen pontosan. A bicskei művház, szó szerint 10 percre van, 0rbán stadionjától, ami a telke végén van.

Ő is és az egész családja ismeri KEndrét.

tegnap 17:37
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
11, 0rbán felesége együtt nyaralt Erdélyben KEndre falujában, majd 2 hónap múlva Novák is ott járt és azután kapott az a falu, nagy rakás pénzt a magyar államtól. Micsoda véletlenek vannak, hogy ennek a szegény Viktornak, semmihez, semmi köze... Akkor mi a fenéért fizetjük?
tegnap 17:38
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

9,

Van olyan kép amin én is rajta vagyok Orbán Viktor mellett. Most akkor nekem is haverom és elintéz nekem dolgokat, mert egy neki szervezett eseményen ott voltam tőle pár méterre?

De tételezzük fel, hogy be lett bizonyítva, hogy ismerte. Ez hol bizonyítja azt, hogy közben járt azért, hogy kegyelmet kapjon?

Ha közben járt akkor miért várták meg, hogy leülje K. Endre a börtönben a büntetését és csak akkor adtak neki kegyelmet amikor már háziőrizetben volt?

Ha ez volt sikálva, mert bűnös volt akkor miért nem szóltak neki, hogy ne fellebbezzen, mert ezzel csak magának és a Fidesznek csinálja a problémát?

tegnap 17:42
 15/17 anonim ***** válasza:
14, ha köztörvényes bűntett vagy és kegyelmet kapsz a köztársasági elnöknek hivott aláiró tolltól, akkor igen.
tegnap 17:43
 16/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok ha egy ilyennel fotozkodsz mit 0rbán...
tegnap 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Tudja, hogy a zemerek má'n úgy állnak minden témához, hogy: "Mé', a Tyúúúrcsán jobb vót? Óbánnál nin jelenleg jobb, így enézzük nekije".
tegnap 17:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!