Ha Gyurcsány az ösződi beszédbe belebukott, 0rbán a kegyelmi botrányba miért nem?
Na meg volt ott pegazus botrány, bese atya botranya, Szájer ugye, most a repülő rajt után Tóni botranya, omsz rendszer összeomlása, 415 ftos euró, lassan a benzin itt lesz a legdragabb mint a bárhol a környező országokban...
A nép mindent elnez és eltur neki, csak Gyurcsánynak nem? Mennyi botranynak kell még történnie?
10, a bicskei Petőfi múvelődési központ egészen pontosan. A bicskei művház, szó szerint 10 percre van, 0rbán stadionjától, ami a telke végén van.
Ő is és az egész családja ismeri KEndrét.
9,
Van olyan kép amin én is rajta vagyok Orbán Viktor mellett. Most akkor nekem is haverom és elintéz nekem dolgokat, mert egy neki szervezett eseményen ott voltam tőle pár méterre?
De tételezzük fel, hogy be lett bizonyítva, hogy ismerte. Ez hol bizonyítja azt, hogy közben járt azért, hogy kegyelmet kapjon?
Ha közben járt akkor miért várták meg, hogy leülje K. Endre a börtönben a büntetését és csak akkor adtak neki kegyelmet amikor már háziőrizetben volt?
Ha ez volt sikálva, mert bűnös volt akkor miért nem szóltak neki, hogy ne fellebbezzen, mert ezzel csak magának és a Fidesznek csinálja a problémát?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!