Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszt kicsit sem zavarja,...

A Fideszt kicsit sem zavarja, hogy a hazugságaikat már nem veszi be senki, s tényeg csak arra a biztos 2 millió magyarra meg határontúlira lőnek?

Figyelt kérdés
Akárhány fideszes facebook posztját megnézem, hemzsegnek az elégedetlenkedő kommentektől. Nem azt látjuk, mint pl Magyar Péter posztjai alatt.

jan. 11. 20:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
37%
Én jól éltem 2010 előtt is és jól élek most is. * biztos NER-közeli* hangozna az ellenzéki tömeg bekiabálása a * jár a krumpli * mellett. Mindig tettem a sorsomért. Voltak céljaim, terveim és tettem értük. Képezni kell magunkat és nem bepunnyadni. Csak a 90-s években megszerzett OKJ képzés 2025-ben már nem elég. Ismerősöm 335e nettót keres. Panaszkodik. Mondom neki * érettségid van, nyelvtudás nélkül. A piac beárazott, ennyit érsz *. Azóta nem beszél velem mert nem voltam hajlandó bele szállni az * ejj mi van ebben az országban * című csónakba. Ha akarsz valamit az élettől, teljesen mindegy, hogy milyen rendszer van.
jan. 12. 21:10
 42/64 anonim ***** válasza:
51%

#41 vagyok

Pontosan erről beszéltem. Vannak a vágyálmok és van a kijozanodás. Íme:

[link]

TISZA el sem indult. De ugye tudjuk, hogy TISZA megnyeri 2026-s választást....

No Comment!

jan. 12. 21:13
 43/64 anonim ***** válasza:
29%
#41 Ennyi. Sokan még mindig a Kádár rendszerben élnek, azt hiszik, hogy az állam feladata, hogy gondoskodjon róluk. Pedig mindenki előtt ott a lehetőség: 2 szakképesítést lehet szerezni ingyen, érettségi szintén ingyenes, államilag támogatott felsőoktatás, mi kell még? Ja tudom: ülni otthon a tv előtt és minden potyogjon az ölükbe. Ha meg nem jön a sültgalamb akkor mocskos óóbáán!
jan. 12. 21:16
 44/64 anonim ***** válasza:
59%
Számomra döbbenet, hogy még mindig milliók nem beszélnek legalább 1 idegen nyelvet sem. Az infó tudást nem is említem. De 1 milliót keresni napi 3 óra munkával amiből 3 óra cigi szünet, az kellene nekik. Lusta, dologkerülő, öntelt, jellemtelen, gerinctelen masszával élünk együtt. Ha ennyi segítségem lett volna fiatalként a 90-s években mikor családot állapítottam, össze tettem volna a 2 kezem. Akkor nem volt semmi de érdekes, akkor is tudtak sokan boldogulni politikai kapcsolatok nélkül is mert tettünk a sorsunkért. Tudtunk és akartunk is dolgozni akár több munkahelyen is egyszerre. Ez az ország nem azért élhetetlen, mert ne lehetne megélni hanem az ajvékoló, minden szar tömeg napi vergődéseitől van ki a tök&m.
jan. 12. 21:35
 45/64 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy igen, mindenki csak milliókat akar keresni, de hogy tegyen valamit érte, áá hogy képzeled. "Adjon óóbáán! Ha meg ő nem akkor majd Tisza adni fog!"
jan. 12. 21:40
 46/64 anonim ***** válasza:
66%
A pedeszre már csak 60 IQ alatt szavaznak akik önálló logikus gondolkodásra képtelenek, szóval nekik csak az a fontos, hogy a butább rétegek még mindig megeszik a hülyeségeiket az a fix mag meg oda fog szavazni, mert fél hogyha Orbán leköszön akkor jönnek az átműtetett migránsok Soros bácsi szánkóján az égbolton.
jan. 13. 04:21
 47/64 anonim ***** válasza:
33%
Nem, Tisza petike jön, és a sok lumpenprolinak végre lesz pénze zabálni a 3000 forintos lángost a retkes Balatonon. Ő teherautóról fogja szórni nektek az eurót minden nap. Sőt ingyen lesz minden, dolgozni se kell majd.🤣 Ahogy megszavazzák,rögtön megérkezik a Kánaán. Még a hajléktalanok is kaviárt esznek majd.
jan. 13. 04:43
 48/64 anonim ***** válasza:
40%
#47 Ez csak a te korlátolt agyadba létezik, de megbocsájtom sajnos az ilyen emberek már kemény pszichiátriai ellátásra szorulnak, habár itthon még oda is nehéz bejutni szakemberhiány miatt.
jan. 13. 05:01
 49/64 anonim ***** válasza:
33%
Petike megoldja azt is. Ingyenesek lesznek a legjobb magánklinikák, a rohadó fogú büdösszájú prolik végre elmehetnek majd fogorvoshoz.🤣 Száradjon a Nílus!
jan. 13. 05:12
 50/64 anonim ***** válasza:
Jobbulást elvtárs!
jan. 13. 05:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!