Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszt kicsit sem zavarja,...

A Fideszt kicsit sem zavarja, hogy a hazugságaikat már nem veszi be senki, s tényeg csak arra a biztos 2 millió magyarra meg határontúlira lőnek?

Figyelt kérdés
Akárhány fideszes facebook posztját megnézem, hemzsegnek az elégedetlenkedő kommentektől. Nem azt látjuk, mint pl Magyar Péter posztjai alatt.

tegnap 20:19
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

#4. "Magyar Pétert ♥️🤍💚"

Azt a szektás qrva eget xddddd

tegnap 21:38
 12/42 anonim ***** válasza:
#8. Egy rossz paródia vagy, Olivér bazmeg. :)))
tegnap 21:39
 13/42 anonim ***** válasza:
79%
#10: Ez nagyon kevés, nem fognak tudni ettől még a fiatalok azonosulni velük.
tegnap 21:46
 14/42 anonim ***** válasza:
#13. Ezt én értem, csak akkor légyszi ne mondjuk, hogy "a lakosság többi részéhez már nem is igazán szólnak", mert ez távolról sem igaz.
tegnap 21:55
 15/42 anonim ***** válasza:
47%
#14: Nem értem miért ne mondhatnánk. Nem azt írtam, hogy egyáltalán nem szólnak, hanem hogy nem igazán. Egy-egy ilyen intézkedés az én értékelésem szerint ennek nem mond ellent.
tegnap 21:58
 16/42 anonim ***** válasza:

#15. Mondjuk nem csak annyit írtál ám, mint amint fentebb idéztem, de akkor most már ideteszem újra a folytatását is:

"Egyetlen céljuk folyamatosan hergelni ezt a 2 milliós tábort és közülük mindenkit elvinni szavazni."

Tessék, itt már nem tudsz azon lovagolni, hogy hát te "nem is azt írtad, hogy egyáltalán nem szólnak, hanem hogy nem igazán", mert itt azt írtad, hogy egyetlen céljuk. Jól láthatóan nem egyetlen céljuk, QED.

tegnap 22:04
 17/42 anonim ***** válasza:
47%
Csak a TISZA! Hajrá Magyar Péter ♥️🤍💚 Áradjon a TISZA! Vesszen a topvaj pedofidesz
tegnap 22:06
 18/42 anonim ***** válasza:
#16: Akkor helyesbítek, a legfőbb céljuk.
tegnap 22:46
 19/42 anonim ***** válasza:
79%

#19. Sőt, most már családgázoló pedofideszesek, elrontottad. :))

És innentől megint jön az értetlenkedés, hogy hát hogy nyerhetett a Fidesz, amikor ti már mind egyetértetek abban, hogy aki fideszes, az pedofil. :D Szerencsére vagytok vagy harmincan...

tegnap 22:46
 20/42 anonim ***** válasza:
És amikor megnyeri a választást a fidesz akkor újabb 4 évig azon gondolkozol hogy miért éhezel és miért kell neked munka mellett krumplit zabálnod meg delikátlevest. Szerencsére jó sokan éheztek
tegnap 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!