Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszt kicsit sem zavarja,...

A Fideszt kicsit sem zavarja, hogy a hazugságaikat már nem veszi be senki, s tényeg csak arra a biztos 2 millió magyarra meg határontúlira lőnek?

Figyelt kérdés
Akárhány fideszes facebook posztját megnézem, hemzsegnek az elégedetlenkedő kommentektől. Nem azt látjuk, mint pl Magyar Péter posztjai alatt.

tegnap 20:19
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

#28. Hát ha én Budapest utcáin elkezdeném a leglerobbantabb külsejű embereket kérdezgetni a pártállásukról, azok többségében garantáltan nem a Fidesz szavazói lennének, hanem vélhetően a szociális ellátórendszerre panaszkodnának, amiért az nem garantálja nekik a jólétet hajléktalan létükre, és jó eséllyel még elkezdenék nekem Karácsonyt dicsérni, amiért az olyan rendes, hogy ismét megengedte nekik a 4-6 villamoson alvást. Véletlen lenne, hogy ezek az emberek is valahogy...véletlenül...pont ellenzékiek, és te is az vagy?

Egyébként hogy kicsit jobban megértsd, miért nem akarja ez a sok mélyszegénységben, nyomorban élő ember leváltani a Fideszt:

"Tíz év alatt harmadára csökkent a nélkülözők és felére a szegénység kockázatának kitettek száma"

[link]

ma 00:07
 32/43 anonim ***** válasza:
#29. Nem tudom, nem nézek TV-t. Azt viszont enélkül is tudhatom, hogy pl. 2010-2019 között elég jelentős reálbéremelkedés ment végbe az országban, én pedig úgy fogalmaztam a 21-es válaszomban is, hogy "a Fidesz alatt". Szóval ne tegyél úgy légyszi, mintha 2020-tól indult volna az időszámítás, amikortól kezdve a komplett világ szopóágon van...
ma 00:10
 33/43 anonim ***** válasza:

Tudsz mondatot értelmezni?

"Tíz év alatt harmadára csökkent a nélkülözők és felére a szegénység kockázatának kitettek száma"

A nélkülözők és a szegénység kockázata csökkent, tehát a majdnem 4 millió szegény és nélkülözők azok megvannak csak ha igaz ez a propaganda akkor lehet nem lesz 5 millió éhező de a közel 4 millió az megmarad. Olyan ez mint az intenzív osztályon a stabilizáltuk az állapotát az annyit jelent hogy jobb nem lett de rosszabb se hanem megmaradt azon a szinten

ma 00:14
 34/43 anonim ***** válasza:

#30. "Lehet cseppet ingerültebben és nyersen fogalmazok"

Nem, nem erre céloztam íráskép alatt...

"A tv-mről nincs link mert egyedileg lett gyártatva"

Ezt előre meg tudtam volna mondani, hogy ez lesz a válasz, édes istenem, mekkora szánalom. :DDD

"24 karátos arany képszegéllyel,8k felbontással,a távirányítón a számozások és a gomb feliratok ugyan úgy aranyból vannak, aranyból készült ki és bemeneti csatlakozókkal, a teljes nevem ami 14 betű ugyan úgy aranyból van rajta (domborúan) és még sorolhatnám"

Nem hiába: ízlést nem lehet pénzen venni, nagy igazság. :)

Te figyelj, szerintem találtam rólad egy képet is közben:

[link]

A külföldi "munka" meg nyíregyházi cigánylányok futtatása lehetett németbe', olaszba', meg asvájcba' ezek alapján.

ma 00:16
 35/43 anonim ***** válasza:
#33. Az a cím...javaslom, hogy ne csak a címet olvasd el, sok érdekességet tartogathat számodra is ez az írás!
ma 00:17
 36/43 anonim ***** válasza:
Képzeld nem futtatam semilyen nőt és én nem öltözök aranyba,de gondolom akkor lehet a hugodat vagy lányodat vagy anyukádat futtata egy dakota és abból vettél Budapesten lakást. És ne cigányozz és ne is utalgass rá mert orbán is az és 17 éve őt cumikázod miközben ő meg a pénzedet😉
ma 00:19
 37/43 anonim ***** válasza:

#36. Jujj, de morci lett valaki, amint kezd kiderülni az igazság. Már rögtön az anyámat, mi? :) Amúgy Orbán sem az, meg én sem, meg a rokonaim sem...csak te, meg a te rokonaid. Ez van, "öcskös", ezzel kell együttélned.

"És ne cigányozz"

Egyébként itt árultad el magad, egy nemcigány nagyon valószínű, hogy nem ezt írta volna. Plusz íráskép, egy vesszőt nem bírsz kitenni sehová, te szegény C. Az meg, hogy aranyozott TV, rajta a neveddel... :DDD Ilyet normális emberek akkor sem csinálnak, ha korlátlan pénzük van. Úgyhogy erről ennyit, C. :)

ma 00:31
 38/43 anonim ***** válasza:

Magyar vagyok de akkor legyen ahogy te képzeled. Szoval kedves P

ha orbán nem dzsipó akkor mi a gyásztól olyan fekete és cigós rossz helyre kente a boxot? Nézd má meg a fiatalabbi fotóit üszökfekete és lerí róla hogy gedvás cigó. Most valamivel világosabb a bőre gondolom kivan kenceficézve mert túl sokszor kapta meg a dzsiló jelzést.

ma 00:40
 39/43 anonim ***** válasza:
#38. Rendben van, c, szia!
ma 00:57
 40/43 anonim ***** válasza:

Rendben van éhező p, csácsumi

ma 01:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!